Ένα Spa στο σπίτι σας

Το τέλος της εβδομάδας (συνήθως η Παρασκευή),είναι για όλους μας μέρα που νιώθουμε την ανάγκη να ξεκουραστούμε και να χαλαρώσουμε, μετά από μια πιεστική και γεμάτη φόρτο εργασίας εβδομάδα. Αναζητούμε τη χαλάρωση με διάφορους τρόπους , ώστε να ανακτήσουμε τις δυνάμεις μας και τη διάθεσή μας για να συνεχίζουμε από Δευτέρα πάλι το κλασικό καθημερινό μας πρόγραμμα. Κάτι τέτοιες στιγμές, πόσοι από μας δεν ονειρεύονται να βρίσκονταν σ ένα Spa, απολαμβάνοντας την απόλυτη χαλάρωση σ ένα μαγευτικό περιβάλλον; Όμως πόσοι από εμάς έχουν επιχειρήσει να δημιουργήσουν  μια τέτοια ειδυλιακή  ατμόσφαιρα σπίτι τους ,για τους ίδιους ή και για το ταίρι τους;  Είναι τόσο απλό και συνάμα τόσο απολαυστικό που δεν το φαντάζεστε. Επιστρατεύστε τη φαντασία σας, ακολουθείστε και τις ακόλουθες συμβουλές μας και η απόλαυση θα είναι σίγουρα μοναδική.
  • Γεμίστε τη μπανιέρα με ζεστό νερό ,όσο ζεστό μπορεί να αντέξει ο καθένας χωρίς να κινδυνεύει από εγκαύματα. Ταυτόχρονα αδειάζετε αρκετό από το αγαπημένο σας αφρόλουτρο ακριβώς κάτω από τη βρύση, την ώρα που τρέχει άφθονο το νερό. Με τον τρόπο αυτό δημιουργείται πολύ αφρός και σαπουνάδα. Εάν έχετε άλατα ή αιθέρια έλαια αδειάζετε και από αυτά για περισσότερη χαλάρωση.
  • Ανάψτε μερικά κεριά, τοποθετήστε τα στο μπάνιο σας σε διάφορα σημεία, και σβήστε το φως ώστε να δημιουργήσετε μια όμορφη ατμόσφαιρα.
  • Βάλτε απαλή μουσική, κατά προτίμηση lounge ή ατμοσφαιρική, που θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε απόλυτα. Αν το cd-player δεν είναι εύκολο να μεταφερθεί ως το μπάνιο, απλά αφήστε ανοιχτή τη πόρτα και δυναμώστε τη μουσική.
  • Τέλος, γεμίστε ένα ποτήρι κρασί, δροσερό και φυσικά στο κατάλληλο ποτήρι ώστε να ζήσετε έστω και για λίγο την απόλυτη χλιδή .
Ξαπλώστε για πάνω από μια ώρα και απολαύστε το όσο μπορείτε. Βγαίνοντας θα αισθανθείτε ξεκούραστοι, απόλυτα χαλαροί, και χαμογελαστοί. Τυλιχτείτε με το καθαρό σας μπουρνούζι και αφού στεγνώσετε απλώστε μια ενυδατική κρέμα σε όλο σας το σώμα με απαλές κινήσεις. Η επιδερμίδα σας θα λάμψει και η λίμπιντο σας θα έχει ανέβει στα ύψη.  

Leave a Reply