Βότκα – βόμβα σε … σφηνάκι !!!

//Βότκα – βόμβα σε … σφηνάκι !!!

Βότκα – βόμβα σε … σφηνάκι !!!

Επικίνδυνα σφηνάκια θανάτου !

Βότκα άκρως επικίνδυνη για τον οργανισμό εντοπίστηκε στην Μεγάλη Βρετανία σε διάφορα μπαρ της περιφέρειας του MidDevon. Οι αρμόδιες αρχές ενημερώθηκαν και φυσικά προχώρησαν σε έκδοση προειδοποίησης του πληθυσμού για αυτό το άκρως επικίνδυνο για την υγεία προϊόν !

Πολλές βότκες κατασχέθηκαν για να ελεγχθεί η ποιότητά τους και να εξακριβωθεί αν επρόκειτο για ακίνδυνα ποτά ή επικίνδυνα ποτά – μαϊμού που θέτουν τους χρήστες σε σοβαρότατο κίνδυνο !

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ;;;

Εντοπίστηκαν πολλές βότκες μαϊμού, διαφόρων εταιρειών, που όμως ήταν εμπλουτισμένες με αντιψυκτικό, με βιομηχανικούς διαλύτες αλλά και με διαλυτικό χρωμάτων !!! Όλα αυτά τα ποτά προορίζονταν να προωθηθούν στην αγορά σε εξευτελιστική τιμή … εκμεταλλευόμενοι τις ημέρες των Χριστουγέννων και την διάθεση του κόσμου !

Οι άνθρωποι που προωθούσαν τα ποτά αυτά του “θανάτου”, αιτιολογούσαν την οικονοκική τιμή του ποτού ως αφορολόγητου. Το αποτέλεσμα είναι πως θα μπορούσαν πολλοί άνθρωποι να διατρέξουν σοβαρότατο κίνδυνο με την υγεία τους ή να οδηγηθούν ακόμα και στο να χάσουν τη ζωή τους. Δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά που ακούμε για ποτά μαϊμού που οδηγούν πολύ κόσμο σε νοσοκομείο … μεταξύ των οποίων αρκετές φορές ακόμα και ανήλικα άτομα !

(!!!) : Σημαντικό είναι να αναφέρουμε ότι κατασχέθηκαν 166 μπουκάλια αυτού του δηλητηρίου που πλασαριζόταν ως επώνυμη βότκα και που είχε σκοπό να σκορπίσει το θάνατο !

Η κατανάλωση αλκοόλ, ειδικά τις ημέρες των γιορτών, είναι πολύ ανεβασμένη, με αποτέλεσμα πολλοί επιτήδειοι να προσπαθούν να εκμεταλλευθούν αυτό το γεγονός με σκοπό το εύκολο κέρδος ! Ένα κέρδος που μάλιστα, απ’ότι φαίνεται, δεν υπολογίζει καν ανθρώπινες ζωές.

(!!!) : Μετά από επιδρομή που πραγματοποίησαν οι αρχές σε παράνομο εργοστάσιο στην περιοχή του Derbyshire, εντοπίστηκαν 20.000 ακόμα μπουκάλια, άδεια, που προορίζονταν όμως για ανάλογη χρήση ! Βρέθηκαν επίσης και όλα τα υπόλοιπα παραίτητα υλικά και ο εξοπλισμός των αντιψυκτικών, καθώς επίσης και βότκες μαϊμού που φέρονταν ως βότκες της γνωστής εταιρείας Smirnoff και περιείχαν επικίνδυνες χημικές ουσίες !

Να αναφέρουμε, πως τα νόμιμα αλκοολούχα ποτά παρασκευάζονται από αιθανόλη ή από αιθυλική αλκοόλη, που σε αντίθεση με τα άλλα σκευάσματα μαϊμού που κυκλοφορούν κατά καιρούς στην αγορά, είναι απόλυτα ασφαλή για την υγεία !!!

(!!!) : Να σημειωθεί ότι η υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ, ακόμα και του νόμιμου που έχει περάσει από όλους τους απαραίτητους ελέγχους, μπορεί να προκαλέσει σοβαρότατες βλάβες στον οργανισμό !

Περάστε όμορφα τις ημέρες των γιορτών χωρίς όμως να θέτετε τον οργανισμό σας σε κίνδυνο ! Μην προβαίνετε σε υπερβολές και προτιμήστε να πίνετε ποτά που δεν νοθεύονται εύκολα !

By | 2021-04-03T07:47:27+03:00 January 15th, 2015|Υγεία|0 Comments

Leave A Comment