Επιχείρηση «καλοκαίρι» : Raspberry Ketones VS Green Coffee

//Επιχείρηση «καλοκαίρι» : Raspberry Ketones VS Green Coffee

Επιχείρηση «καλοκαίρι» : Raspberry Ketones VS Green Coffee

Όταν το καλοκαίρι πλησιάζει, το άγχος για απώλεια των περιττών κιλών που έφεραν οι ατασθαλίες του χειμώνα, κορυφώνεται με αποτέλεσμα να οδηγούμαστε σε βεβιασμένες και λανθασμένες κινήσεις που ούτε το επιθυμητό αποτέλεσμα τελικά θα αποφέρουν αλλά και που θα θέσουν σε κίνδυνο και τον οργανισμό και την υγεία μας.

Υπόθεση «αδυνάτισμα»

Το αδυνάτισμα δεν είναι μια εύκολη υπόθεση και σίγουρα δεν είναι μια υπόθεση που πρέπει να την παίρνουμε αψήφιστα. Οι κίνδυνοι που ελοχεύουν για την υγεία από κακή επιλογή μεθόδου αδυνατίσματος, δίαιτας ή διατροφικού συμπληρώματος, είναι πολλοί και γι’αυτό τον λόγο απαιτείται σωστή πληροφόρηση, ενημέρωση και έρευνα σχετικά με την κατάλληλη για το κάθε άτομο μέθοδο για απώλεια βάρους.

Το αδυνάτισμα θα πρέπει πάντα να γίνεται με φυσικό τρόπο και όχι με χημικά σκευάσματα που μπορεί να προκαλέσουν παρενέργειες και μεγαλύτερο κακό στον οργανισμό. Μια σωστή καθημερινή διατροφή (στα πρότυπα της μεσογειακής διατροφής) και ένα συστηματικό εβδομαδιαίο πρόγραμμα σωματικής άσκησης είναι τα δύο βασικά συστατικά για ένα υγιεινό και ακίνδυνο αδυνάτισμα.

Την προσπάθεια αυτή μπορεί να ενισχύσει κανείς και με διάφορα φυσικά διατροφικά συμπληρώματα που θα τονώσουν τον οργανισμό και παράλληλα θα αυξήσουν τις καύσεις λίπους.

Δύο από τα πιο δημοφιλή συστατικά σε συμπληρώματα αδυνατίσματος αυτή τη στιγμή σε ολόκληρο τον πλανήτη είναι το Raspberry Ketone και ο Green Coffee.

Διαφορές και ομοιότητες

  • Τόσο το Raspberry Ketone όσο και ο Green Coffee είναι προϊόντα 100 % φυσικής προέλευσης και εντελώς ακίνδυνα για τον οργανισμό.
  • Και τα δύο παρέχουν έντονη αδυνατιστική δράση, και αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος που έχουν στρέψει, μέσω των συμπληρωμάτων διατροφής στα οποία μετέχουν, όλα τα φώτα της δημοσιότητας επάνω τους.
  • Και το Raspberry Ketone αλλά και ο Green Coffee, δεν προκαλούν παρενέργειες ανώ αντίθετα παρέχουν θρεπτικά στοιχεία και αντιοξειδωτική δράση στον οργανισμό, προφυλάσσοντάς τον από σοβαρές ασθένειες αλλά και από τη γήρανση.
  • Φροντίζουν για την καλή λειτουργία του οργανισμού άμεσα αλλά και μακροπρόθεσμα.
  • Επιταχύνουν την διαδικασία της διάσπασης του σωματικού λίπους με αποτέλεσμα το εύκολο και ασφαλές αδυνάτισμα.
  • Το Raspberry Ketone παρουσιάζει την ικανότητα να δρα άμεσα κατά του αποθηκευμένου στο σώμα λίπους διασπώντας το και διευκολύνοντας την απώλεια κιλών. Ουσιαστικά δηλαδή αυξάνει τον μεταβολισκό ρυθμό του οργανισμού με σκοπό την αύξηση των καύσεων ακόμα και όταν το άτομο βρίσκεται σε αδράνεια. Ο Green Coffee, ελέγχει τα επίπεδα της γλυκόζης στο αίμα, ελέγχοντας έτσι και την όρεξη του χρήστη που περιορίζεται σημαντικά, και κατ’επέκταση και τις θερμίδες που λαμβάνει καθημερινά.

Ποιο να επιλέξω ;

Πρόκειται για δύο μοναδικά συστατικά της φύσης, με εκπληκτική δράση στο αδυνάτισμα και ωφέλιμες για τον οργανισμό ιδιότητες. Και το Raspberry Ketone αλλά και ο Green Coffee, παρέχουν την επιθυμητή απώλεια βάρους και πόντων ακόμα και από τις δύσκολες ζώνες του σώματος, προσφέροντας αδύνατο αλλά κυρίως υγιές σώμα.

Το μεν Raspberry Ketone ενδείκνυται στην περίπτωση που στοχεύετε σε ήδη αποθηκευμένο λίπος αφού λειτουργεί κυρίως ως λιποδιαλύτης, ενώ ο Green Coffee είναι ιδανική περίπτωση για όσους δυσκολεύοναι να ελέγξουν και να μειώσουν τις θερμίδες που καταναλώνουν με δράση κυρίως ως καταστολέας της όρεξης.

Η έξυπνη λύση : Raspberry Ketone και Green Coffee μαζί !

Τη λύση σε όσους αμφιταλαντεύονται και δυσκολεύονται να καταλήξουν ποιο προϊόν είναι το ιδανικό για τη δική τους περίπτωση, παρέχει ένα νέο καινοτόμο προϊόν που συνδυάζει τα δύο αυτά μοναδικά συστατικά κυκλώνοντας έτσι το πρόβλημα του πάχους και χτυπώντας το στη ρίζα του !

Το Ketone Balance Duo συνδυάζει το Raspberry Ketone με τον Green Coffee, παρέχοντας δύο λιποδιαλύτες με ξεχωριστή ισχυρή δράση κατά του πάχους σε ένα και μοναδικό προϊόν που αναμένεται να γίνει το αγαπημένο προϊόν αδυνατίσματος όλων !

By | 2013-07-29T12:35:13+03:00 July 29th, 2013|Αδυνάτισμα|0 Comments

Leave A Comment