Επιχείρηση : «Χάσε βάρος – Βάλε το ωραίο σου μπικίνι»

//Επιχείρηση : «Χάσε βάρος – Βάλε το ωραίο σου μπικίνι»

Επιχείρηση : «Χάσε βάρος – Βάλε το ωραίο σου μπικίνι»

Μπορεί να μην είναι το πιο ιδανικό να θυμόμαστε να ασχοληθούμε με το σωματικό μας βάρος μόνο πριν το καλοκαίρι, όπως δεν είναι και η καλύτερη αντιμετώπιση να φροντίζουμε για την διατροφή μας μόνο λίγο πριν θελήσουμε να χωρέσουμε ξανά στα μικροσκοπικά καλοκαιρινά μας ρούχα,τα σορτσάκια και τα μπικίνι μας.

Είναι όμως γεγονός, πως το καλοκαίρι, είναι μια πιο εύκολη περίοδος για να χάσει κιλά κάποιος, αφού λόγω της ζέστης μικραίνει η ποσότητα φαγητού που έχουμε ανάγκη να καταναλώνουμε, ενώ επίσης ο φωτεινός ήλιος έξω δε μας επιτρέπει να παραμένουμε πολλές ώρες σε ακινησία στον καναπέ.

Οι συνθήκες ευνοούν την απώλεια βάρους και μάλιστα με πολύ πιο ευχάριστο τρόπο από τις επιλογές που παρέχει ο χειμώνας. Επωφεληθείτε από αυτό, βοηθηθείτε και από μόνοι σας και κερδίστε φέτος το τέλειο σώμα που πάντα θέλατε να έχετε, αλλά και τον υγιή οργανισμό που έχετε ανάγκη και που θα σας εξασφαλίσει ζωντάνια, ενέργεια, υγεία, ομορφιά και νιότη.

Ακολουθήστε τα ακόλουθα tips και τις συμβουλές και δε θα χάσετε !

  • Εντάξτε στη διατροφή σας άφθονα λαχανικά και φρούτα. Όταν τα φρούτα και τα λαχανικά καταλαμβάνουν το μισό πιάτο σας, δηλαδή τη μισή μερίδα φαγητού που σας αναλογεί, καταναλώνετε πολύ λιγότερες θερμίδες ενώ ταυτόχρονα λαμβάνετε πολύ περισσότερα θρεπτικά πολύτιμα συστατικά. Τα λαχανικά και τα φρούτα του καλοκαιριού είναι άφθονα και σας παρέχουν μεγάλη γευστική γκάμα και ποικιλία, και δε σας αφήνουν να βαρεθείτε. Επίσης καταπολεμούν και σοβαρές ασθένειες και αποτρέπουν την εμφάνισή τους (καρκίνος, διαβήτης τύπου 2, κ.λ.π.).
  • Καταναλώνετε άφθονο νερό στη διάρκεια της ημέρας. Μπορεί το χειμώνα αυτό να είναι πιο δύσκολο, αλλά το καλοκαίρι με τη ζέστη είναι πολύ πιο εύκολη η κατανάλωση άφθονου νερού. Το νερό αποτοξινώνει τον οργανισμό, φροντίζει για την καλή του λειτουργία και διευκολύνει το αδυνάτισμα.
  • Η μεγαλύτερη μέρα, ηλιόλουστη και με ευχάριστη ατμόσφαιρα, δίνει περισσότερα κίνητρα για περιπάτους, βόλτες στη φύση ή ακόμα και μέσα στην πόλη, καθώς επίσης και για υπαίθριες δραστηριότητες όπως το ποδήλατο, τα πατίνια, το jogging και το τρέξιμο.
  • Το καλοκαίρι προσφέρεται και για πολλά και πολύ ενδιαφέροντα σπορ που βοηθούν τόσο στην άμεση και αποτελεσματική απώλεια κιλών αλλά και στην γράμμωση του σώματος. Το beach volley, το surfing, το kite-surfing, οι ρακέτες, το θαλάσσιο σκι, είναι μόνο μερικά από τα σπορ που μπορείτε να επιλέξετε για να ασκηθείτε και παράλληλα να διασκεδάσετε. Δείτε το σαν παιχνίδι και παράλληλα φτιάξτε το τέλειο σώμα !
  • Το καλοκαίρι η διάθεση είναι πιο ανεβασμένη και όλοι επιδιώκουμε την παρέα αγαπημένων ανθρώπων, τη συντροφιά και τη διασκέδαση. Το άγχος είναι πολύ λιγότερο από την περίοδο του χειμώνα, όπως σημαντικά μικρότερα είναι και τα ποσοστά κατάθλιψης. Η κοινωνικότητα που επιτάσσει το καλοκαίρι, δεν αφήνει πολλά περιθώρια να μείνουμε αδρανείς στον καναπέ μας, με αποτέλεσμα να μας κάνει πιο δραστήριους και να χάνουμε πιο πολλές θερμίδες περνώντας ευχάριστα το χρόνο μας.
By | 2013-06-28T11:54:05+03:00 June 28th, 2013|Αδυνάτισμα|0 Comments

Leave A Comment