Ερωτικό IQ… Δες πώς θα το ενισχύσεις !!!

//Ερωτικό IQ… Δες πώς θα το ενισχύσεις !!!

Ερωτικό IQ… Δες πώς θα το ενισχύσεις !!!

Είναι γεγονός ότι οι άνθρωποι που απολαμβάνουν καλή ερωτική- σεξουαλική ζωή εκτός από πιο ευτυχισμένοι, τείνουν να είναι κα πιο έξυπνοι. Αξίζει λοιπόν τον κόπο να προσπαθήσεις να αυξήσεις εκτός από τα επίπεδα του συναισθηματικού και του νοητικού IQ ΚΑΙ του ερωτικού σου IQ προκειμένου να αποκτήσεις πιο κοφτερό μυαλό, καλύτερη διάθεση και γενικότερα πολύ καλύτερη ποιότητα ζωής!

ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΕΙΣ

Με την τόλμη:

Ψάξε, διάβασε, επινόησε και κυρίως τόλμησε πράγματα τα οποία δεν έχεις εφαρμόσει μέχρι τώρα στην ερωτική σου ζωή και τα οποία θεωρείς ότι θα την ανανεώσουν! Ξεκίνα κάνοντας ένα ντους προσπαθώντας να ανακαλύψεις με την πίεση του νερού στα διάφορα σημεία του σώματός σου ποιά αντιδρούν περισσότερο στα ερεθίσματα.

Με τα αγγίγματα:

Η αφή σαφώς και παίζει πρωτεύοντα ρόλο όταν μιλάμε για ερωτισμό. Η καλή ερωτική και συναισθηματική επαφή μπορεί να διατηρηθεί ευκολότερα μέσω των αγγιγμάτων καθώς αποτελεί ένα πολύ σημαντικό τρόπο μετάδοσης μηνυμάτων ανάμεσα στο ζευγάρι. Δεδομένου ότι με το πέρασμα του χρόνου τα χάδια μειώνονται, είναι πολύ σημαντικό να μην αφήνουμε την σωματική επαφή να χαθεί, ακόμη κι αν αφορά ένα τρυφερό χάδι στα μαλλιά του συντρόφου μας.

Με τα φιλιά:

Στο πρώτο διάστημα της γνωριμίας με τον σύντροφό μας σίγουρα επιδιδόμαστε πολύ και συχνά σε φιλιά, μια απόλαυση όμως που τείνει να φθίνει με τον καιρό. Αξίζει να την ανακαλύψουμε και πάλι μετά από καιρό αφιερώνοντας 15’ μόνο στην συγκεκριμένη δραστηριότητα όσες περισσότερες μέρες της εβδομάδας μπορούμε.

Επενδύοντας χρόνο και χώρο στο σεξ:

Η καθημερινότητα έχει πλέον τόσες απαιτήσεις οι οποίες τις περισσότερες φορές δεν μας επιτρέπουν ή δεν μας αφήνουν αντοχές ώστε να αφιερωθούμε στο σεξ. Κλείσε ένα ραντεβού με τον σύντροφό σου προκειμένου να αφιερώσετε έστω και λίγο χρόνο ο ένας στον άλλο, κατά προτίμηση προετοιμάζοντας ένα ρομαντικό τελετουργικό. Σημαντικό είναι επίσης στα ζευγάρια που έχουν παιδιά να κρατούν το χώρο της κρεβατοκάμαράς τους αυστηρά για τους ίδιους, περιχαρακωμένο ακόμη και για τα παιδιά τους.

( !!! ) : Προκειμένου να αυξήσουμε την ερωτική μας νοημοσύνη είναι σημαντικό να γνωρίζουμε τόσο τις δικές μας όσο και τις ανάγκες του συντρόφου μας, κάτι το οποίο θα επιτύχουμε συζητώντας και επικοινωνώντας ανοιχτά μαζί του!!!

( !!! ) : Έρευνες Πανεπιστημίου έχουν δείξει ότι οι συχνές σεξουαλικές επαφές αυξάνουν κατά πολύ τα επίπεδα των οιστρογόνων στον οργανισμό των γυναικών με αποτέλεσμα να βελτιώνεται η λειτουργία του εγκεφάλου, η ικανότητα συγκέντρωσης και απομνημόνευσης όπως και η γενικότερη πνευματική υγεία του ατόμου!!!

( !!! ) : Στην προσπάθεια αύξησης του ερωτικού IQ πολύ σημαντικό είναι ο παράγοντας της αυτοπεποίθησης! Είναι απαραίτητο να παραγκωνίσουμε το άγχος και την αγωνία για το αν θα ικανοποιήσουμε τον άλλο προκειμένου να μπορέσουμε να αφεθούμε και κατ’ επέκταση να εξελιχθούμε!!!

By | 2015-01-10T12:34:32+02:00 January 10th, 2015|Υγεία|0 Comments

Leave A Comment