Η δίαιτα του Joe Cross (Cross Diet)

/, Υγεία/Η δίαιτα του Joe Cross (Cross Diet)

Η δίαιτα του Joe Cross (Cross Diet)

Τι είναι η δίαιτα του Joe Cross ;

Η δίαιτα αυτή, που δημιούργησε ο Joe Cross (ο οποίος είναι σκηνοθέτης ντοκιμαντέρ, καθώς επίσης και σύμβουλος υγείας), βασίζεται σε ένα πρόγραμμα κατανάλωσης φρέσκων χυμών για διάστημα 60 ημερών (δηλαδή 2 μηνών) με στόχο την απώλεια βάρους για τη διαφύλαξη της υγείας.

Πώς ο Joe Cross οδηγήθηκε στη δημιουργία αυτής της ανατρεπτικής δίαιτας ;

Τον Joe Cross ταλαιπωρούσε ένα μεγάλο πρόβλημα, αυτό της παχυσαρκίας. Με σωματικό βάρος κατά πολύ μεγαλύτερο του φυσιολογικού, ο Joe Cross είχε απελπιστεί, αφού ακόμα και οι γιατροί του δήλωναν ανήμποροι να βοηθήσουν μπροστά στην επιθυμία του να σταματήσει κάθε φαρμακευτική συνταγή.

Με τον κίνδυνο του θανάτου όλο και να τον πλησιάζει, ο Joe Cross, αποφάσισε να κάνει την ύστατη προσπάθεια να σώσει τη ζωή του, εφαρμόζοντας μια δίαιτα που θα δημιουργούσε ο ίδιος. Έτσι δημιούργησε την «δίαιτα του Joe Cross» την οποία και εφάρμοσε πρώτα στον ίδιο του τον εαυτό !

Το ντοκυμαντέρ που «έσωσε» τη ζωή του …

Ο Joe Cross παίρνοντας τη μεγάλη απόφαση να προσπαθήσει για τελευταία φορά να σώσει τη ζωή του, ξεκίνησε ένα ντοκυμαντέρ όπου καταγράφει ένα ταξίδι κατά το οποίο ήταν για 60 ημέρες στο δρόμο (ακόμα και με αντίξοες συνθήκες όπως υψηλές θερμοκρασίες, ήλιο ή βροχή) καλύπτοντας μια απόσταση 3000 μιλίων.

Σκοπός ήταν κατά τις 60 αυτές ημέρες του οδοιπορικού να εφαρμόσει το διαιτητικό πρόγραμμα που ο ίδιος δημιούργησε !!! Σκοπός ήταν να καταναλώνει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και ΜΟΝΟ ΧΥΜΟΥΣ !!!

Το ντοκυμαντέρ αυτό έκανε πάταγο, εμπνέοντας πάρα πολύ κόσμο με προβλήματα παχυσαρκίας και τονώνοντάς τους το ηθικό να προσπαθούν και να μην εγκαταλείπουν ΠΟΤΕ την προσπάθειά τους … μια προσπάθεια που μπορεί όμως και να τους σώσει τελικά τη ζωή !!!

 Το «μικρό μυστικό» του Joe Cross

Το μυστικό του Joe Cross που τον βοήθησε στο να μειώσει το σωματικό του βάρος και να σώσει τελικά την ίδια του τη ζωή ήταν ένας συνδυασμός πραγμάτων :

  • η μεγάλη επιθυμία να πετύχει και να αποκτήσει ξανά μια φυσιολογική ζωή με υγεία και χωρίς περιττά κιλά και ασθένειες
  • η εντατική άσκηση (που πέτυχε με τις 60 ημέρες που διήρκεσε το οδοιπορικό)
  • και η λήψη πολλών βιταμινών (που πέτυχε με την διατροφή που επέβαλλε στον εαυτό του με τους φρέσκους χυμούς και χωρίς καθόλου λιπαρά)

Συμπέρασμα για το ντοκυμαντέρ και την προσπάθεια του Joe Cross

 Η ταινία του με τίτλο «Fat, Sick, and Nearly Dead» αποτελεί παράδειγμα για όλους πως όπου υπάρχει ισχυρό το αίσθημα της θέλησης όλα είναι εφικτά !!!

By | 2014-02-21T13:32:11+02:00 February 21st, 2014|Δίαιτες, Υγεία|0 Comments

Leave A Comment