Η Jackie Warner & το πρόγραμμά της “30 Day Fast Start”

/, Δίαιτες/Η Jackie Warner & το πρόγραμμά της “30 Day Fast Start”

Η Jackie Warner & το πρόγραμμά της “30 Day Fast Start”

Ποια είναι η Jackie Warner και τι προτείνει ;

(!) : Η Jackie Warner είναι πασίγνωστη προπονήτρια και υπεύθυνη για την εξωτερική εικόνα πολλών σταρ του Hollywood μεταξύ των οποίων και της Cameron Diaz !!!

Η Jackie Warner έχει δομήσει ένα πρόγραμμα που απαρτίζεται από εύκολες ασκήσεις για τη σύσφιξη ολόκληρου του σώματος χωρίς να απαιτούνται ειδικά όργανα, πολυδάπανες συνδρομές σε γυμναστήρια ή ακριβός εξοπλισμός, οι ασκήσεις που προτείνει η Jackie Warner μπορούν να πραγματοποιηθούν από τον οποιονδήποτε ακόμα και από ΤΟ ΣΠΙΤΙ του !

(!!) : Οι ασκήσεις της Jackie Warner αν και γυμνάζουν ολόκληρο το σώμα, ωστόσο είναι ιδανικές για την τόνωση και γράμμωση του ανώτερου μέρους του σώματος και ειδικότερα των πολυπόθητων κοιλιακών μυών !

Στόχος των ασκήσεων της Jackie Warner

Αυτό που προσπαθεί με το πρόγραμμα αυτό να πετύχει η Jackie Warner είναι την σταδιακή αύξηση του αριθμού των επαναλήψεων που πραγματοποιεί το άτομο σε κάθε άσκηση και κατ’επέκταση την αύξηση των αντοχών του και την βελτίωση της φυσικής του κατάστασης.

Οι δύο φάσεις της προπόνησης της Jackie Warner

Το πρόγραμμα της Jackie Warner αποτελείται από δύο βασικά μέρη :

  • 1ο μέρος του προγράμματος

Κατά το πρώτο μέρος του προγράμματος στόχος είναι η ενδυνάμωση του ανώτερου μέρους του σώματος. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως η Jackie Warner εφαρμόζει ειδικές ασκήσεις για την εκγύμναση ολόκληρου του κορμού (στήθος, θώρακας, ράχη) αλλά και τα χέρια.

  • 2ο μέρος του προγράμματος

Στο δεύτερο αυτό μέρος του προγράμματος της Jackie Warner στόχος είναι πλέον το κάτω μέρος του σώματος που περιλαμβάνει φυσικά τους κοιλιακούς αλλά και τα πόδια.

Σημείωση : Αν και το πρόγραμμα ασκήσεων της Jackie Warner μπορεί να το εφαρμόσουν όλοι ακόμα και από το σπίτι τους, ωστόσο αυτό που το κάνει τόσο διαφορετικό είναι η αμεσότητα που έχει η Jackie με το κάθε άτομο ξεχωριστά στην τάξη της και η ικανότητά της να βγάζει από κάθε άτομο τον καλύτερο εαυτό του και να επιτυγχάνει τις μέγιστες επιδόσεις !

Ετσι, αν και το πρόγραμμα της Jackie Warner είναι αρκετά έντονο και δεν έχει ως στόχο τόσο την διασκέδαση, παρ’όλα αυτά είναι γεμάτο ενέργεια και ο χρόνος κυλάει με ταχύτατους ρυθμούς.

Χαρακτηριστικό μάλιστα είναι πόσο εμφανή είναι τα αποτελέσματα στο σώμα μετά από κάθε προπόνηση. Μάθετε και εσείς περισσότερα για το πρόγραμμα πυραμίδα που ακολουθεί η Jackie Warner  με την Cameron Diaz αλλά και με άλλους διάσημους και εφαρμόστε το για να αποκτήσετε κ εσείς το σώμα τους !

By | 2014-05-16T11:53:26+03:00 May 16th, 2014|Γυμναστική, Δίαιτες|0 Comments

Leave A Comment