Ιριδολογία : Μια νέα επιστήμη ;;;

Τι είναι η ιριδολογία ; Η ιριδολογία είναι μια επιστήμη που δεν είναι γνωστή όμως στο ευρύ κοινό. Εφαρμόζεται με έλεγχο της ίριδας του ατόμου με τη διαδικασία της ιριδοσκόπησης. (!!!) : Πρόκειται για μια επιστήμη που δεν στοχεύει στην αντιμετώπιση και ίαση κάποιων ασθενειών, αλλά στην πρόγνωση αυτών και φυσικά στην πρόληψη ! Η ιριδοσκόπηση είναι μια διαδικασία κατά την οποία λαμβάνονται διαδοχικές λήψεις της ίριδας των οφθαλμών του ατόμου, οι οποίες ύστερα εξαιτάζονται από τον ειδικό. Η λήψη των εικόνων γίνεται με μια ειδική κάμερα από ειδικό γιατρό και μόνο !

Μέθοδοι διάγνωσης ασθενειών ...

Οι μέθοδοι διάγνωσης ασθενειών είναι πάρα πολλές. Οι πιο γνωστές και πιο συνηθισμένες από αυτές είναι :
  • η ανάλυση αίματος
  • η ανάλυση ούρων
  • η ανάλυση κοπράνων
  • ο ακτινολογικός έλεγχος
  • ο ραδιοδιαγνωστικός έλεγχος
(!!!) : Η διαφορά της ανάλυσης της ίριδας των οφθαλμών είναι πως μπορεί πραγματικά να διακρίνει μια ήδη υπάρχουσα βλάβη σε κάποιο όργανο στο σώμα του ατόμου ή να προβλέψει μια τάση του οργανισμού του ατόμου να εμφανίσει στο μέλλον κάποια ασθένεια ! Παρ'όλα αυτά η επιστήμη αυτή δεν δύναται να κατονομάσει το ακριβές πρόβλημα που μπορεί να παρουσιάζει κάποιο όργανο ή ακόμα και την υπόσταση αυτού του προβλήματος !

Η επιστήμη της ιριδολογίας & εφαρμογή της

Η επιστήμη αυτή αποτελεί μια εναλλακτική επιστήμη που εφαρμόζεται με την μελέτη της ίριδας των οφθαλμών. Αυτό δηλαδή που παρατηρεί ο ειδικός επιστήμονας, είναι διάφορα σημάδια ή χρωματικές μεταβολές που μπορεί να παρουσιάσει η ίριδα. Τα διάφορα αυτά σημάδια δίνουν στον επιστήμονα σημαντικές πληροφορίες για το είδος της γενετικής ανομαλίας ή της γενετικής ευαισθησίας που παρουσιάζει το εν λόγω άτομο. Πρόκειται για μια απλή εξέταση, εντελώς ανώδυνη και μη επεμβατική, που μπορεί να εξασφαλίσει σημαντικές και πολύ χρήσιμες πληροφορίες για το κάθε άτομο. Μια τέτοια εξέταση δεν είναι ιδιαίτερα ακριβή και δεν προκαλεί καμία απολύτως παρενέργεια στο άτομο.

Πρόληψη ... υπέρ πάντων !

ΝΑΙ ! Η πρόγνωση είναι ένα εξαιρετικά σημαντικό κεφάλαιο, μιας και μπορεί να μας οδηγήσει στην έγκαιρη πρόληψη πολλών και σοβαρών ασθενειών. Μερικές μόνο από τις σοβαρές ασθένειες που μπορούν να διαγνωσθούν με τη μέθοδο της ιριδολογίας είναι :
  • τα εγκεφαλικά επεισόδια
  • τα καρδιαγγειακά νοσήματα και τα εμφράγματα
  • ο καρκίνος (διάφορες μορφές αυτού)
  • τα διάφορα εκφυλιστικά νοσήματα
(!!!) : Η πρόγνωση επιτρέπει στον ασθενή να αναγνωρίσει την ασθένεια από την οποία και πάσχει ... και μάλιστα πολύ πριν αυτή αρχίσει να γίνεται αντιληπτή με την εμφάνιση διαφόρων συμπτωμάτων και παρενεργειών ! (!!!) : Με την ιριδολογία ο ασθενής κερδίζει πολύτιμο χρόνο ζωής ώστε να ενεργήσει κατά της ασθένειας !

Leave a Reply