Κρέμα μαυρίσματος – Self Tan | Σοκολατένιο μαύρισμα όλο το χρόνο

Μαύρισμα χωρίς κινδύνους

Το μαύρισμα αποτελεί έναν από τους κυριότερους λόγους που όλοι προσμένουμε το καλοκαίρι και τις παραλίες. Παρά τους σοβαρούς κινδύνους που εγκυμονούν από την πολύωρη έκθεση στον ήλιο, τους παραβλέπουμε για να αποκτήσουμε το σοκολατένιο χρώμα που επιθυμούμε. Είναι γεγονός ότι το μαύρισμα ενισχύει το σεξαπίλ και τονώνει την αυτοπεποίθηση καλύπτοντας τις όποιες ατέλειες. Εκεί έρχονται να μας βοηθήσουν οι κρέμες μαυρίσματος (self tan) με τις οποίες αποκτούμε το χρώμα που επιθυμούμε αποφεύγοντας τις επιπτώσεις των επιβλαβών ακτίνων του ήλιου. Τα σύγχρονα self tan επιτυγχάνουν ένα απαλό η πιο έντονο χρώμα (ανάλογα με το τί θα επιλέξετε) το οποίο μοιάζει πολύ με αυτό που προσφέρει ο ήλιος.

Τρόπος Δράσης

Η δράση τους βασίζεται στην ουσία DHA (Dihydroxyacetone) και το μαύρισμα που προσφέρουν είναι τεχνητό και επιφανειακό. Το DHA είναι ένα είδος σακχάρου που απορροφάται από τα επιφανειακά κύτταρα του δέρματος, αντιδρά με τα αμινοξέα του και το κάνει να αποκτά καφέ χρώμα. Σύμφωνα με τους δερματολόγους τα self tan προϊόντα είναι απόλυτα ασφαλή.

Idol Tan: Η καλύτερη κρέμα self tan παγκοσμίως

Η καλύτερη κρέμα αυτή την στιγμή είναι η Idol Tan. Κατασκευάζεται στην Αμερική και είναι το απαραίτητο αξεσουάρ όλων των celebrities στο Hollywood για να δείχνουν σαν να έχουν έρθει από την παραλία. Μην ξεχνάτε ότι ένα σοκολατένιο κορμί, εκτός από την εξωτική εμφάνιση που μας χαρίζει , κρύβει και όλες τις ατέλειες χαρίζοντας μας ένα σώμα χωρίς ραγάδες και κυτταρίτιδα.

Τιμή /Παραγγελία της Idol Tan

Την κρέμα Idol Tan μπορείτε να την παραγγείλετε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της και έρχετε κατευθείαν σπίτι σας .  Η εταιρεία στέλνει παγκοσμίως παραγγελίες και η τιμή της εξαρτάται από το πακέτο παραγγελίας που θα διαλέξετε. Δείτε εδώ:
Πακέτο Τιμή σε ευρώ Πατήστε για Αγορά
1 tube 37 Αγορά
2 tubes + 1 δώρο 74,04 Αγορά
3 tubes + 3 δώρο 111,08 Αγορά
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του προϊόντος πατώντας εδώ Σωστά βήματα για ένα επιτυχημένο self tanning Αρχικά κάντε απολέπιση και αποτρίχωση την προηγούμενη μέρα από την εφαρμογή της κρέμας. Να δείξετε ιδιαίτερη προσοχή στα σημεία όπου η επιδερμίδα είναι πιο ξηρή (γόνατα - αγκώνες).Ξεκινήστε από τα κάτω άκρα, αλοίφοντας απαλά και ομοιόμορφα με κυκλικές κινήσεις. Απλώστε μικρή ποσότητα προϊόντος στο πρόσωπο (αποφεύγοντας τα φρύδια και τις ρίζες των μαλλιών), στους αγκώνες και στα γόνατα. Σιγουρευτείτε ότι έχει απορροφηθεί καλά η κρέμα στα σημεία που την περνάτε και περιμένετε περίπου 30 λεπτά μέχρι να ντυθείτε. Ιδιαίτερη προσοχή δείξτε στα σημεία που συνήθως δεν μαυρίζουν όπως οι μασχάλες. Σκουπίστε μ' ένα νωπό πανί τις περιοχές αυτές για να μην προκληθούν λεκέδες. Στα χέρια ,αφού τα έχουμε πλύνει πολύ καλά, αλοίφτε την μ' ένα κομμάτι βαμβάκι αποφεύγοντας τα νύχια και τις κλειδώσεις των δακτύλων.   Προσοχή: Το self tan δεν παρέχει αντιηλιακή προστασία. Επομένως η χρήση αντιηλιακού είναι απαραίτητη.

3 Comments

  1. alkistis81 October 3, 2011
  2. ria-stratu October 4, 2011
  3. alexandra February 17, 2015

Leave a Reply