Λεύκανση δοντιών με Κιτ Λεύκανσης

Η λεύκανση δοντιών από το σπίτι είναι μία καινούρια καινοτόμος μέθοδος για να αποκτήσουμε όλοι το χαμόγελο που επιθυμούμε. Πολλοί παράγοντες δημιουργούν μία έντονη αντιαισθητική κιτρινίλα στα δόντια (κάπνισμα, τροφές κτλ). Τα παλιότερα χρόνια η λεύκανση δοντιών ήταν μία διαδικασία που απαιτούσε αρκετά χρήματα και αρκετές επισκέψεις στον οδοντίατρο για να επιτευχθεί. Τώρα όμως με τα νέα εξελιγμένα προϊόντα για λεύκανση δοντιών από το σπίτι, μπορεί ο καθένας με ένα μικρό χρηματικό ποσό να κάνει τα δόντια του να αστράφτουν.

Τρόποι για λεύκανση δοντιών

  • Λευκαντικές Οδοντόκρεμες
  • Λευκαντικά Gel
  • Λευκαντικές Ταινίες
  • Κιτ για λεύκανση δοντιών (Το Καλύτερο)

Προτεινόμενος τρόπος για λεύκανση δοντιών

Αναμφισβήτητα ο καλύτερος τρόπος για λεύκανση δοντιών από το σπίτι είναι μία ολοκληρωμένη λύση όπως το κιτ λεύκανσης δοντιών. Είναι η μέθοδος που μπορεί επάξια να αντικαταστήσει τον οδοντίατρο προσφέροντας σας άριστο αποτέλεσμα αλλά σε πολύ χαμηλότερη τιμή. Υπάρχουν κιτ τα οποία είναι πιστοποιημένα από το FDA ( Αμερικάνικο Οργανισμό Φαρμάκων) για την λειτουργία και την παρασκευή τους. Τα περισσότερα κιτ λεύκανσης δοντιών αποτελούνται από ένα λευκαντικό gel το οποίο αποτελείται από Carbamide Peroxide. Αν το ποσοστό από το Peroxide είναι σχετικά μεγάλο (πάνω από 15%) καλό είναι να αποφεύγονται αυτά τα προϊόντα αφού μπορεί να προκαλέσουν ερεθισμούς στα ούλα. Η αποτελεσματικότητα αυτών των κιτ λεύκανσης δοντιών είναι εφάμιλλη αυτών που γίνονται σε οδοντιάτρους και τα αποτελέσματα είναι εμφανή από την πρώτη κιόλας εβδομάδα εφαρμογής του προϊόντος. Το επίπεδο λεύκανσης που μπορείτε να επιτύχετε είναι επίσης εκπληκτικό, φτάνωντας μέχρι και 10 τόνους πιο λευκό. Τα κιτ λεύκανσης περιλαμβάνουν συνήθως ένα νάρθηκα που προσαρμόζεται στο στόμα σας, μία σύριγγα για την σωστή εφαρμογή του gel λεύκανσης  και διάφορα ακόμα υποβοηθήματα για την σωστή και αποτελεσματική λειτουργία τους.

Το καλύτερο κιτ λεύκανσης δοντιών - Zero Peroxide

Το καλύτερο κιτ λεύκανσης δοντιών αυτή τη στιγμή είναι το Zero Peroxide. Εκτός από την εξαιρετική ποιότητα που προσφέρει το προϊόν , όπως και τα εξαιρετικά αποτελέσματα, (τα καλύτερα ίσως στην αγορά) είναι και το μοναδικό που δεν περιέχει καθόλου Peroxide , όπως λέει και το όνομα του. Είναι λοιπόν η πιο ασφαλής και αποτελεσματική λύση αυτή τη στιγμή για την λεύκανση των δοντιών σας από το σπίτι. Το Zero Peroxide είναι ένα ολοκληρωμένο κιτ λεύκανσης δοντιών το οποίο είναι εγκεκριμένο από το FDA ( Αμερικάνικο Οργανισμό Φαρμάκων) και κατέχει την πρώτη θέση σε πωλήσεις στην Αμερική και στο Ηνωμένο Βασίλειο. Περιλαμβάνει επίσης την συσκευή μπλε φωτός για μακροχρόνια διατήρηση των αποτελεσμάτων που έχετε επιτύχει. Με την αγορά του ενός κιτ Zero Peroxide έχετε τουλάχιστον 200 εφαρμογές λεύκανσης στο στόμα. Το καλύτερο και πιο ολοκληρωμένο κιτ λεύκανσης δοντιών , το Zero Peroxide, μπορείτε να το παραγγείλετε μέσω ίντερνετ και της επίσημης ιστοσελίδας του, και να σας έρθει με δωρεάν έξοδα αποστολής στο σπίτι σας.

Παραγγείλτε το Zero Peroxide εδώ

Προσφορά Zero Peroxide 

Για την περίοδο της άνοιξης το Zero Peroxide σας προσφέρει 5% έκπτωση για οποιαδήποτε παραγγελία και αν πραγματοποιήσετε. Για να επωφεληθείτε από την έκπτωση απλά χρησιμοποιήστε τον κωδικό " DISCOUNT5 " όταν σας ζητηθεί στην φόρμα παραγγελίας του προϊόντος.

Αγοράστε το Zero Peroxide εδώ

  Πηγή :  http://leukansidontion.com

Leave a Reply