Οικονομική δίαιτα ΜΟΝΟ με καφέ !

//Οικονομική δίαιτα ΜΟΝΟ με καφέ !

Οικονομική δίαιτα ΜΟΝΟ με καφέ !

Η «δίαιτα των 10 ωρών με καφέ»

(!!!) : Πρόκειται για την πιο απλή, την πιο οικονομική και την πιο γρήγορη δίαιτα ! Η «δίαιτα των 10 ωρών με καφέ» είναι μια δημιουργία της Jennifer Jolan και στόχο έχει την επίτευξη εμφανών αποτελεσμάτων στο σώμα … από την πρώτη κιόλας εβδομάδα εφαρμογής της !

Η δίαιτα αυτή φυσικά ενδείκνυται για τους λάτρεις του καφέ και δεν συνίσταται σε όσους έχουν πρόβλημα νευρικότητας ή δεν αντέχουν την καφεΐνη.

Όπως είναι άλλωστε ευρέως γνωστό, ο καφές τονώνει τον μεταβολικό ρυθμό του οργανισμού και ενισχύει τις καύσεις λίπους στο σώμα, με αποτέλεσμα πιο εύκολο και φυσικά πιο γρήγορο αδυνάτισμα.

Βασικός κανόνας της «δίαιτας των 10 ωρών με καφέ» …

(!!!) : Πολύ βασικός κανόνας στην «δίαιτα των 10 ωρών με καφέ» είναι τις 10 πρώτες ώρες της ΚΑΘΕ ημέρας το άτομο να πίνει ΜΟΝΟ καφέ και να μην τρώει ή πίνει οτιδήποτε άλλο.

Θα μπορούσαμε να πούμε πως πρόκειται για ένα είδος διαλείπουσας νηστείας που στόχο έχει την αύξηση του μεταβολικού ρυθμού του οργανισμού και σύμφωνα με διάφορους ειδικούς στον τομέα της υγείας και του fitness έχει και ευεργετική δράση για τον οργανισμό.

Καπουτσίνο, γαλλικός ή Irish … ;

  • Είναι όμως ο οποισδήποτε καφές κατάλληλος για τη δίαιτα αυτή ή απαιτείται κάποιο συγκεκριμένο είδος καφέ ;
  • Υπάρχει συγκεκριμένος τρόπος παρασκευής του καφέ ώστε να έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα στον οργανισμό μας ;

Η απάντηση είναι αυτονόητη. Φυσικά και όλοι οι καφέδες δεν είναι ίδιοι και φυσικά και όλοι οι καφέδες δεν έχουν τα ίδια αποτελέσματα στον οργανισμό. Άλλωστε όλοι γνωρίζουν πως αυτοί οι περίεργοι και πολυθερμιδικοί καφέδες με τα σιρόπια και τη σαντιγύ δεν ενδείκνυνται σε καμία περίπτωση για έλεγχο του σωματικού βάρους και απώλεια κιλών.

(!!!) : Επειδή λοιπόν ο καφές σας το πρωί θα πρέπει να σας καλύψει για 10 ολόκληρες ώρες από πλευράς ενέργειας, φυσικά και δεν είναι ένας απλός κοινός καφές !!! Θα πρέπει λοιπόν να σας παρέχει κορεσμό ώστε να μην πεινάτε, να σας δίνει ενέργεια ώστε να ανταπεξέλθετε στις υποχρεώσεις σας και φυσικά να προσφέρει στον οργανισμό τα κατάλληλα εφόδια ώστε να ξεκινήσει να καίει το αποθηκευμένο λίπος.

Ο σούπερ – καφές που καίει λίπος !

Ο καφές πρέπει φυσικά να είναι βιολογικός και υψηλής ποιότητας, ενώ είναι επίσης σημαντικό να χρησιμοποιείται ΠΡΩΤΕΪΝΗ ΣΕ ΣΚΟΝΗ που έχει την ικανότητα να προστατεύει τους μύες.

(!!!) : Στόχος μας δεν είναι να χάσουμε σε μυϊκή μάζα αλλά να κάψουμε σωματικό λίπος !

Επίσης, μπορείτε να χρησιμοποιείται βιολογικό και έξτρα παρθένο έλαιο καρύδας, το οποίο είναι πάρα πολύ ωφέλιμο για τον οργανισμό.

Τέλος, εξαιρετικά μεγάλης σημασίας είναι και η σωστή τροφοδότηση του οργανισμού ή οποία φυσικά πρέπει να γίνεται και την κατάλληλη χρονική στιγμή.

Ο καφές … και τα γεύματα

Όπως ήδη τονίσαμε οι 10 πρώτες ώρες της ημέρας περιλαμβάνουν μόνο καφέ και ΚΑΝΕΝΑ άλλο τρόφιμο. Ο καφές αυτός θα πρέπει να είναι περίπου 330 θερμίδων ώστε να μπορέσει να σας κρατήσει για 10 ολόκληρες ώρες και πολύ σημαντικό είναι να περιέχει περίπου 20 γραμμάρια πρωτεΐνης (καλύτερα σε μορφή σκόνης) καθώς και 27 γραμμάρια λίπους (κατά προτίμηση από έλαιο καρύδας ή πό φυτικό βούτυρο).

Στη συνέχεια, το άτομο έχει ένα βραδινό γεύμα. Δεν υπάρχουν στην πραγματικότητα περιορισμοί για το βραδινό γεύμα, αλλά φυσικά για την καλύτερη έκβαση της δίαιτας, θα ήταν προτιμότερη η επιλογή υγιεινών και όχι πολύ λιπαρών φαγητών.

(!!!) : Το πλάνο αυτό εφαρμόζεται για 6 ημέρες και την έβδομη το άτομο είναι ελεύθερο να φάει ότι επιθυμεί !

By | 2014-04-24T11:53:30+03:00 April 24th, 2014|Δίαιτες|0 Comments

Leave A Comment