Πρωινές εκδηλώσεις τρυφερότητας …

//Πρωινές εκδηλώσεις τρυφερότητας …

Πρωινές εκδηλώσεις τρυφερότητας …

Στην καθημερινότητα, με τους ταχείς ρυθμούς και τις ακόμα πιο επιβεβλημένες υποχρεώσεις, πολλές φορές ξεχνάμε να είμαστε στοργικοί και τρυφεροί και καταλήγουμε σε στιγμές μηχανικές και σχέσεις χαμένες κάτω από ένα βουνό από «πρέπει» και από άγχος ! Αυτό όμως εκτός από την ψυχική επηρεάζει και τη σωματική μας υγεία !

(!) Έρευνες αποδεικνύουν περίτρανα, πως τα άτομα που ξεκινούν την ημέρα τους με πράξεις τρυφερότητας και στοργής με το/τη σύντροφό τους ή με ερωτική πράξη, παρουσιάζουν σημαντικά καλύτερα ποσοστά υγειούς ζωής, με λιγότερα κρούσματα ασθενειών, σωματικών αλλά και ψυχικών ! Σημαντικά μικρότερα είναι μάλιστα τα ποσοστά κατάθλιψης στα άτομα αυτά !

Πώς λειτουργεί το πρωινό σεξ στον οργανισμό ;

Η ερωτική πράξη όταν λαμβάνει χώρα τις πρωινές ώρες απελευθερώνει στον οργανισμό την ουσία ωκυτοκίνη ! Η απελευθέρωση αυτής της ουσίας επιτυγχάνει την ενδυνάμωση του δεσμού μεταξύ του ζευγαριού, αφού δημιουργεί μια αίσθηση καλής διάθεσης και ευφορίας ! Επιπροσθέτως, η ουσία ωκυτοκίνη, ισχυροποιεί σημαντικά το ανοσοποιητικό σύστημα, αυξάνει τα επίπεδα των οιστρογόνων και χαρίζει υγιή και λαμπερά μαλλιά και επιδερμίδα !

Κλείστε τα εκνευριστικά ξυπνητήρια !

Οι απότομοι και εκνευριστικοί ήχοι των περισσότερων ξυπνητηριών οδηγούν σε ένα άσχημο ξύπνημα, νευρικό και γεμάτο άγχος ! Μια μέρα που από τα πρώτα της λεπτά ξεκινά με έντονο το αίσθημα του άγχους δεν υπάρχει εναλλακτική από το να κορυφωθεί στη διάρκεια της ημέρας με μια έξαρση άγχους και δυσφορίας ! Δοκιμάστε να βάλετε έναν μελωδικό ήχο ή ένα αγαπημένο σας τραγούδι στο ξυπνητήρι, που θα σας ξυπνάει ευχάριστα και θα σας κάνει να χαμογελάτε με το πρωινό άνοιγμα των ματιών σας !

Φτιάχνω το πρόγραμμά μου ποιοτικά !

Σκοπός δεν είναι να τρέχεις εσύ πίσω από τη ζωή, αλλά να ζεις την κάθε στιγμή που έρχεται και να την αξιοποιείς ! Φρόντισε να χαρίσεις κάθε πρωί μισή ωφέλιμη ώρα στον εαυτό σου ! Βάλε το ξυπνητήρι σου μισή ώρα πιο νωρίς, ξύπνα χωρίς την πίεση του χρόνου, και αφιέρωσε αυτή τη μισή ώρα σε στιγμές στοργής και οικειότητας με τον/την σύντροφό σου ! Θα εκπλαγείς με το πόσο πιο φωτεινή θα σου φαίνεται μετά η ημέρα και πόσο πιο γεμάτος ενέργεια και θέληση θα νιώθεις και εσύ ο ίδιος !

Η πρωινή μυρωδιά των κορμιών !

Το πρωί, τα σώματα, επειδή ακόμα δεν έχουν μπει στο μπάνιο και δεν είναι λουσμένα με αρώματα, αναδίδουν τις φυσικές οσμές τους ! Αυτή η φυσική μυρωδιά των σωμάτων αποτελεί ένα από τα πιο δυνατά αφροδισιακά στοιχεία ! Αυξάνει κατακόρυφα τη λίμπιντο και τονώνει την ερωτική επιθυμία και στα δύο φύλα !

Πρωινό ντους μαζί ;;;

Μια ακόμα ευχάριστη στιγμή γεμάτη τρυφερότητα που μπορείτε να χαρίσετε στον εαυτό σας είναι το κοινό ντους (ειδικά το πρωί!). Θα ξεκινήσει ευχάριστα τη μέρα σας ! Το τρεχούμενο νερό θα σας χαλαρώσει και θα απομακρύνει την αρνητική ενέργεια, το άγχος και τις δυσάρεστες σκέψεις και θα κατορθώσει, έστω και για μερικά λεπτά, να σας κάνει να αισθανθείτε ξανά σαν «άτακτα παιδιά» ! Θα σας χαλαρώσει, θα σας τονώσει και θα σας δώσει ενέργεια !

By | 2013-09-09T10:53:36+03:00 September 9th, 2013|Υγεία|0 Comments

Leave A Comment