Στάσεις της Yoga και εκπληκτικά οφέλη στο σώμα, το πνεύμα & την υγεία !

/, Υγεία/Στάσεις της Yoga και εκπληκτικά οφέλη στο σώμα, το πνεύμα & την υγεία !

Στάσεις της Yoga και εκπληκτικά οφέλη στο σώμα, το πνεύμα & την υγεία !

Στάση : Cobra

Η στάση Cobra της Yoga έχει την ιδιότητα να τονώνει τόσο την περιοχή των κοιλιακών μυών όσο και την πυελική περιοχή. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μπορεί να προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη ικανοποίηση στην ερωτική πράξη για το άτομο αυτό.

Στάση : Triangle

Ακριβώς το ίδιο που συμβαίνει με τη στάση της Cobra, συμβαίνει και με τη στάση του Triangle. Το άτομο μαθαίνει να δουλεύει και να ελέγχει καλύτερα τους συγκεκριμένους μύες του με αποτέλεσμα να επιτυγχάνει μεγαλύτερη ικανοποίηση και καλύτερες επιδόσεις στο σεξ.

Στάση : Standing Forward Bend

Με την στάση αυτή το άτομο επιτυγχάνει την απομάκρυνση των δυσάρεστων σκέψεων, καθώς και κάθε πηγή στρες και άγχους, με αποτέλεσμα να μπορεί να έχει καλύτερο και φυσικά πιο ωφέλιμο ύπνο. Η στάση αυτή μπορεί να βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό και άτομα που παρουσιάζουν δυσκολία στον ύπνο, αϋπνία ή άλλα προβλήματα.

Στάση : Tree

Η στάση αυτή αποτελεί μια στάση που απαιτεί ισορροπία και φυσικά αυτοσυγκέντρωση. Αποβάλλει κάθε άλλη σκέψη από το μυαλό και βοηθάει στην χαλάρωση και την κατάκτηση μιας αίσθησης γαλήνης.

Στάση : Eagle

Στην στάση αυτή χέρια και πόδια εμπλέκονται αρμονικά, γεγονός που απαιτεί άψογη αυτοσυγκέντρωση για την επίτευξή της. Επειδή σε αυτή την στάση ευνοείται η αιμάτωση των σεξουαλικών οργάνων του ατόμου αλλά και των νεφρών, προσφέρεται και μεγαλύτερη απόλαυση κατά την ερωτική πράξη.

Στάση : Bow

Η στάση αυτή απαιτεί ευλυγισία, υπομονή και ελεγχόμενη αναπνοή. Έτσι, επιτυγχάνει την μεγαλύτερη διαστολή των πνευμόνων, πραγματοποιεί ένα είδος μαλάξεων στην περιοχή της κοιλιάς και ανακουφίζει από προβλήματα της πέψης.

Στάση : Camel

Με την στάση Camel, που είναι μια στάση κάμψης του κορμού προς τα πίσω, επιτυγχάνεται το μεγαλύτερο «άνοιγμα» της καρδιάς. Η στάση αυτή χαρίζει στο άτομο αισιοδοξία, θετική σκάψη και ευχάριστη διάθεση. Καταπολεμά τις αρνητικές σκέψης και μάχεται κατά της κακής διάθεσης και της κατάθλιψης. Επίσης η στάση Camel βοηθάει στην καταπολέμηση προβλημάτων δυσκοιλιότητας.

Στάση : Rabbit

Με την στάση αυτή, το άτομο, μπορεί να καταπολεμήσει τα συμπτώματα χρόνιας αμυγδαλίτιδας.

Στάση : Dead Body Pose

Με την στάση Dead Body Pose, το άτομο, επιτυγχάνει καλύτερη κυκλοφορία του αίματος σε ολόκληρο το σώμα του, γεγονός που οδηγεί στην επίτευξη χαλάρωσης και γαλήνης και βοηθάει στην απόλυτη ηρεμία του μυαλού. Η στάση αυτή βοηθάει επίσης στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος και μπορεί να καταπολεμήσει την εξάντληση και την κούραση αλλά και να θεραπεύσει από τα συμπτώματα του jet lag.

By | 2014-04-29T11:31:11+03:00 April 29th, 2014|Γυμναστική, Υγεία|0 Comments

Leave A Comment