Τι συνέστησαν οι ειδικοί στη Jessica Alba

//Τι συνέστησαν οι ειδικοί στη Jessica Alba

Τι συνέστησαν οι ειδικοί στη Jessica Alba

Η γνωστή και πανέμορφη Jessica Alba ζήτησε τη συμβουλή ειδικών διαιτολόγων, διατροφολόγων και διαφόρων ειδικών στη διατροφή και την ευεξία, για να μπορέσει να διώξει κάποια περιττά κιλά και φυσικά για να διατηρήσει την υπέροχη σιλουέττα της.

Η ηθοποιός με ένα από τα πιο αξιοζήλευτα και ποθητά σώματα σε ολόκληρο τον κόσμο, ακολούθησε το πρόγραμμα που της πρότειναν οι ειδικοί, υγιεινή διατροφή και τακτικές προπονήσεις, για να μπορέσει να διώξει τα κιλά που πήρε λόγω και της τελευταίας εγκυμοσύνης της και να επανέλθει στο κανονικό σωματικό της βάρος ανακτώντας την αψεγάδιαστη γραμμή της.

Όπως δηλώνει η ίδια, αμέσως μετά τη γέννηση της κορούλας της και για 3 ολόκληρους μήνες φόρεσε ένα ασφικτικό κορσέ, μέρα και νύχτα, για να μπορέσει να επιτύχει το σκοπό της. Ήταν ιδιαίτερα δύσκολη και σκληρή διαδικασία, αλλά άξιζε την ταλαιπωρία που πέρασε, μαρτυρά πλέον η ηθοποιός. Πρόκειται για μια επίπονη διαδικασία που δεν είναι εφικτή για όλους τους ανθρώπους.

Οι ειδικοί διαφωνούν μεταξύ τους για την μέθοδο αυτή απώλειας βάρους με την εφαρμογή του σφιχτού κορσέ, αλλά η Jessica Alba ορκίζεται πως η διαδικασία αυτή είχε όντως αποτελέσματα, ορατά και εντυπωσιακά.

Φυσικά η όμορφη ηθοποιός δεν αρκέστηκε στην εφαρμογή του κορσέ για να χάσει τα επιθυνητά κιλά, αλλά φρόντισε και για συστηματική άσκηση του σώματός της, ενώ παρακολούθούσε επίσης και μαθήματα χορού για να διατηρήσει όμορφο και γραμμωμένο το καλλίγραμμο κορμί της και να το επιδεικνύει χωρίς ντροπή με το μπικίνι της.

Όπως δηλώνει η ίδια, λατρεύει το μάθημα hip-hop που συνδυάζει χορό αλλά και άσκηση ολόκληρου του σώματος καθώς επίσης και το μάθημα pilates, ενώ όταν βρίσκεται στη Νέα Υόρκη παρακολουθεί και μαθήματα spinning.

Η Jessica Alba διανύει μια από τις πιο ευτυχισμένες φάσεις της ζωής της και αφήνει στο πλάι για λίγο το ρόλο της ως ηθοποιού και απολαμβάνει το ρόλο της μητέρας. Μάλιστα, παραδέχεται ότι μετά τις εγκυμοσύνες της έχει αλλάξει ριζικά ο τρόπος που βλέπει και αντιλαμβάνεται τα πράγματα. Η προσέγγισή της είναι πολύ διαφορετική από πριν.

Η μητρότητα της έχει θέσει άλλα κριτίρια και έχει βάλει σε άλλη, καινούρια βάση την οπτική της για τα πράγματα. Για παράδειγμα, πριν από τις εγκυμοσύνες της είχε μια εντελώς διαφορετική αντίληψη για το τι είναι ωραίο, για την ομορφιά και για το τι τελικά θεωρείται σέξυ. Μάλιστα όταν δεχόταν αυτό τον χαρακτηρισμό αντιδρούσε πάντα γελώντας, αφού τον θεωρούσε υπερβολικό.

Πλέον, μετά από δύο εγκυμοσύνες, η όμορφη ηθοποιός, δηλώνει πως έχει αναθεωρήσει τις απόψεις της για το τι είναι όμορφο, μιας και η εγκυμοσύνη της άνοιξε τα μάτια μπροστά στην τελειότητα της φύσης. Μετά από αυτό νιώθει και η ίδια πολύ πιο ασφαλής, πιο ώριμη, κατασταλαγμένη και πλέον και σέξυ!

By | 2013-06-19T18:18:28+03:00 June 19th, 2013|Αδυνάτισμα|0 Comments

Leave A Comment