Το διατροφικό πρόγραμμα Fitness 7 ημερών την εβδομάδα

//Το διατροφικό πρόγραμμα Fitness 7 ημερών την εβδομάδα

Το διατροφικό πρόγραμμα Fitness 7 ημερών την εβδομάδα

Τι είναι το πρόγραμμα αυτό και σε ποιους απευθύνεται ;

Το διατροφικό πρόγραμμα Fitness των 7 ημερών την εβδομάδα δημιουργήθηκε από τη Wesley Virgin που είναι ειδική εκπαιδεύτρια και γνώστρια του παράγοντα της ψυχολογίας και του κίνητρου στη διαδικασία μιας δίαιτας.

Το πρόγραμμα αυτό είναι ένα «υγιεινό» πρόγραμμα απώλειας βάρους διάρκειας 30 ημερών που όμως περιλαμβάνει πρόγραμμα σωματικής άσκησης το οποίο προσφέρεται μαζί με το πρόγραμμα της δίαιτας με τη μορφή βίντεο.

Το διατροφικό πρόγραμμα Fitness των 7 ημερών την εβδομάδα προσφέρει μεγάλη ποικιλία διατροφικών πλάνων ώστε να καλύπτει κάθε προτίμηση και να είναι βατό για όλα τα γούστα !

Τα βασικά «κλειδιά» επιτυχίας του προγράμματος

Όπως περιγράφεται στις οδηγίες του προγράμματος τα βασικά και απαραίτητα συστατικά για την επιτυχία του προγράμματος αυτού που θα οδηγήσει τελικά στην επιθυμητή απώλεια κιλών είναι τα εξής τρία :

  • Επιμονή
  • Υπομονή
  • και Αφοσίωση

Η επιμονή επιβάλλεται ώστε το άτομο να δίνει σε καθημερινή βάση τον καλύτερό του εαυτό. Το πρόγραμμα αυτό, διαρκεί μόνο 30 ημέρες, αλλά επειδή περιλαμβάνει έντονη σωματική δραστηριότητα, απαιτεί την προσήλωση του ατόμου ώστε να καταφέρει να επιτύχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Η υπομονή είναι μια αρετή που απαιτείται στην εκπόνηση οποιασδήποτε δίαιτας. Το άτομο πολλές φορές θα νιώσει απογοήτευση ή κούραση και θα θελήσει να παρατήσει την προσπάθεια αυτή. Εκεί πρέπει να εμφανίζεται η υπομονή, όπου θα του δώσει το κουράγιο να συνεχίσει την προσπάθειά του, και για την διατροφή αλλά και για την έντονη σωματική άσκηση.

Τέλος, η αφοσίωση στον στόχο είναι αυτή που θα οδηγήσει το άτομο στην επιθυμητή απώλεια βάρους. Είναι πάρα πολύ σημαντικό κάθε φορά που μπαίνει σε «πειρασμό» να υποκύψει, να ανακαλεί στο μυαλό του τον στόχο του και να μένει πιστό σε αυτό.

Η διατροφή στο διατροφικό πρόγραμμα Fitness των 7 ημερών την εβδομάδα

Όπως ήδη αναφέραμε, το πρόγραμμα αυτό δεν είναι ένα πρόγραμμα από αυτά που απαγορεύουν σχεδόν όλες τις τροφές και δυσκολεύουν τα άτομα να παραμείνουν πιστά στην προσπάθειά τους.

Αντιθέτως περιλαμβάνει πάρα πολλά διατροφικά ημερήσια πλάνα ώστε να καλύπτει κάθε διατροφική προτίμηση και να είναι εφικτό για κάθε άτομο που το έχει ανάγκη. Τα προγράμματα αυτά δεν είναι τυχαία, αλλά έχουν προσαρμοστεί και σχεδιαστεί από ειδικούς διατροφολόγους, ώστε να μην είναι επικίνδυνα για τον οργανισμό και την υγεία. Ο οργανισμός με το πρόγραμμα αυτό λαμβάνει τα απαραίτητα για αυτόν συστατικά, αφού τα έχει μεγάλη ανάγκη για να μπορεί να φέρει εις πέρας και την καθημερινή σωματική άσκηση.

Αποδοτικότητα του διατροφικού προγράμματος Fitness των 7 ημερών την εβδομάδα

Το πρόγραμμα αυτό δεν είναι μια απλή δίαιτα. Συνδυάζει ένα ολοκληρωμένο διατροφικό πλάνο μαζί με μια σωστή και συνολική σωματική ενδυνάμωση και άσκηση. με τον τρόπο αυτό εισάγει το άτομο σε έναν νέο τρόπο ζωής, πιο υγιεινό, που μπορεί να εξακολουθήσει και μετά το πέρας των 30 ημερών του προγράμματος.

Ουσιαστικά, το άτομο, με έναν συνδυασμό διατροφής και άσκησης, επιτυγχάνει τα καλύτερα αποτελέσματα για το σώμα του, για την υγεία του αλλά και για την ψυχολογία του (αφού ένας υγιεινός τρόπος ζωής και διατροφής σε συνδυασμό με την σωματική άσκηση χαρίζει ηρεμία, απομακρύνει την ένταση και το στρες, κάνει παρελθόν τα περιττά κιλά, χαρίζει αυτοπεποίθηση και καλή διάθεση).

By | 2013-12-30T13:00:32+02:00 December 30th, 2013|Δίαιτες|0 Comments

Leave A Comment