Τροφές για μεγαλύτερη απόλαυση στο σεξ !

//Τροφές για μεγαλύτερη απόλαυση στο σεξ !

Τροφές για μεγαλύτερη απόλαυση στο σεξ !

Όταν οι ρυθμοί της καθημερινότητας, οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις, το στρες και η καθημερινή πίεση στη δουλειά και στο σπίτι σε κάνουν να ξεχνάς την απόλαυση και την μαγεία, οι τροφές έρχονται να σε βοηθήσουν όχι μόνο να την ξαναθυμηθείς, αλλά και να στην μεγιστοποιήσουν !

Η φύση έχει προνοήσει για τα πάντα ! Ειδικά τώρα, που ήρθε το καλοκαίρι, και που αφήνουμε έστω και για λίγο το άγχος και την ένταση της δουλειάς πίσω μας, είναι ευκαιρία να δώσουμε μια νέα ώθηση στην ερωτική και σεξουαλική ζωή μας, απλά καταναλώνοντας τις κατάλληλες τροφές και ζώντας ένα μαγευτικό καλοκαίρι !

Δεν πρόκειται για αστικό μύθο ! Είναι γεγονός που αποδεικνύεται επιστημονικά πως κάποιες τροφές περιέχουν συγκεκριμένα συστατικά και βιταμίνες που ενισχύουν αποτελεσματικά τη σεξουαλική λειτουργία και μεγαλώνουν την ερωτική επιθυμία.

Τέτοιες τροφές είναι :

  • Τα οστρακοειδή

Τα θαλασσινά και ειδικότερα τα οστρακοειδή (μύδια, στρείδια κ.λ.π.) είναι η πιο γνωστή αφροδισιακή τροφή στον πλανήτη. Ανεβάζουν τη λίμπιντο και παράλληλα προφυλάσσουν και την υγεία της καρδιάς. Αυτό που όμως λίγοι γνωρίζουν είναι ότο παρόμοια επίδραση έχουν και τα λιπαρά ψάρια, όπως ο σολωμός, ο τόνος και η ρέγγα.

  • Τα εσπεριδοειδή

Όλα τα εσπεριδοειδή φρούτα είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά στοιχεία και σε μεγάλη ποσότητα βιταμίνης C και φολικού οξέος. Αν και πολλοί δεν την γνωρίζουν αυτή την πληροφορία, αυτά τα συστατικά είναι απαραίτητα για την υγεία γενικά αλλά και για την αναπαραγωγική διαδικασία για τους άνδρες.

  • Τα αμύγδαλα

Τα αμύγδαλα, όχ τυχαία, αποτελούν ένα φυσικό σεξουαλικό διεγερτικό. Μάλιστα όπως δείχνουν σχετικές μελέτες βοηθούν στην γονιμότητα, ενώ με την υψηλή διατροφική τους αξία διασφαλίζουν την γενικότερη υγεία του ατόμου και κατ’επέκταση και την σεξουαλική του υγεία. Πλούσια σε ψευδάργυρο, τα αμύγδαλα, ενισχύουν τη λίμπιντο και απογειώνουν την σεξουαλική επιθυμία.

  • Οι φράουλες

Οι φράουλες είναι ένα πασίγνωστο αφροδισιακό φρούτο με πολλούς πρωταγωνιστικούς ρόλους στο πανί του κινηματογράφου. Πλούσιες σε βιταμίνη C, σε βιταμίνη Β και σε φολικό οξύ, οι φράουλες, βοηθούν τις γυναίκες με τυχόν γενετικές ανωμαλίες, ενώ όπως δείχνουν κάποιες έρευνες η κατανάλωσή τους συνδέεται και με τον υψηλό αριθμό σπερματοζωαρίων των ανδρών.

  • Το avocado

Πρόκειται για μια από τις καλύτερες πηγές καλών ακόρεστων λιπαρών που ενισχύουν την καλή λειτουργία της καρδιάς και του κυκλοφορικού. Με τον τρόπο αυτό,ειδικά οι άνδρες, αποφεύγουν επεισόδια προβληματικής στύσης ή στυτικής δυσλειτουργίας.

  • Τα σύκα

Τα σύκα με την ιδιαίτερα γλυκιά τους γεύση και με τις πάρα πολλές φυτικές ίνες που περιέχουν (αδιάλυτες αλλά και διαλυτές) ευφραίνουν την καρδιά μας αλλά και την προστατεύουν και φροντίζουν για την καλή λειτουργία της, αφήνοντας μια γλυκιά γεύση και μια πολλά υποσχόμενη διάθεση.

  • Η ρόκα

Η ρόκα είναι ένα από τα σκούρα, φυλλώδη, πράσινα λαχανικά, ίσως με την πιο ιδιαίτερη πικάντικη γεύση. Είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά στοιχεία και εδώ και χρόνια θεωρείται απαραίτητη για την διατήρηση της καλής σεξουαλικής υγείας αφού απορροφά και αποβάλει όλα τα αρνητικά (τοξίνες και ρύπους) που λαμβάνονται από το περιβάλλο και που δρουν αρνητικά για τη λίμπιντο και σκοτώνουν την σεξουαλική διάθεση.

 

By | 2013-07-16T11:44:26+03:00 July 19th, 2013|Υγεία|0 Comments

Leave A Comment