Φυσική χημειοθεραπεία ! … Υπάρχει αλήθεια ;;;

Η δύναμη της φύσης ... στην υπηρεσία του ανθρώπου ! Η δύναμη της φύσης είναι πραγματικά πολύ μεγάλη, αν και με την ανάπτυξη της τεχνολογίας και των επιστημών ,πλέον, φαίνεται πως ο άνθρωπος έχει αρχίσει να την παραγκωνίζει και να την ξεχνάει ! Ωστόσο, η φύση μπορεί πολλές φορές να βοηθήσει και μάλιστα σημαντικά τόσο στην διατήρηση της υγείας του ανθρώπου, όσο και στην καταπολέμηση πολλών και σοβαρών ασθενειών !

Το λεμόνι ... για τον οργανισμό

(!!!) : Η ευεργετική δράση του λεμονιού για τον οργανισμό δεν είναι κάτι άγνωστο. Όλοι γνωρίζουν τις αντιοξειδωτικές, αντισηπτικές, αντιμικροβιακές και αντιτοξινικές ιδιότητες του λεμονιού, αλλά το λεμόνι, εκτός από αυτές, παρέχει και ισχυρές αντικαρκινικές ιδιότητες που ελάχιστοι γνωρίζουν ! Επίσης, το λεμόνι έχει την εξαιρετική ικανότητα να κατευνάζει το νευρικό σύστημα και να μειώνει σημαντικά τα επίπεδα του στρες στον οργανισμό, πράγμα που ανεξαρτήτως της κατάστασης της υγείας του κάθε ατόμου, παίζει σημαντικότατο ρόλο για την μετέπειτα πορεία του ! (!!!) : Η χρήση του λεμονιού έχει μάλιστα αποδειχθεί ως αποτελεσματική θεραπεία κατά της κατάθλιψης ! Τέλος, το λεμόνι, φαίνεται πως μπορεί να επηρεάσει και τα επίπεδα της αρτηριακής πίεσης και μάλιστα με έναν τρόπο αξιοθαύμαστο ! Μήπως λοιπόν τελικά η υγεία του ανθρώπου κρύβεται στην ίδια τη φύση ;

Σόδα με λεμόνι : Ένα φυσικό “μαγικό” φίλτρο

(!!!) : Σύμφωνα με έρευνες που διεξάγονται εδώ και πάρα πολλά χρόνια, και πιο συγκεκριμένα από περίπου το 1970 έως και σήμερα, και στηρίζονται σε επιστημονικά πειράματα, το λεμόνι, μπορεί να καταπολεμήσει ΚΑΡΚΙΝΙΚΑ ΚΥΤΤΑΡΑ από 12 διαφορετικές μορφές καρκίνου ! Τα λεμόνια που χρησιμοποιούνται ειδικά για αυτόν τον λόγο, δηλαδή για την καταπολέμηση διαφόρων μορφών καρκίνου, είναι προτιμότερο να είναι βιολογικά ! (!!!) : Πολλοί ειδικοί ισχυρίζονται πως το λεμόνι μπορεί να αποτελέσει (σε ορισμένες περιπτώσεις) ισχυρότερη θεραπεία κατά του καρκίνου, ακόμα και από τη χημειοθεραπεία ή την φαρμακευτικλη αγωγή ! Όταν το μαγικό αυτό φυσικό συστατικό (το λεμόνι) συνδυαστεί με την μαγειρική σόδα, μπορεί να καταπολεμήσει τα “άρρωστα” κύτταρα, δηλαδή τα καρκινικά κύτταρα, χωρίς όμως να θέσει σε κίνδυνο τα υγιή κύτταρα ! Αυτός είναι και ο λόγος που την καθιστά ιδανικότερη από την χημειοθεραπεία ! ΠΡΟΣΟΧΗ : Φυσικά αυτό υπόκειται στην εκτίμηση του θεράποντος ιατρού του ασθενούς ανάλογα με την σοβαρότητα της κατάστασής του ! ΣΥΝΤΑΓΗ : Για το μίγμα χρειάζεται ΜΟΝΟ νερό, χυμός λεμονιού (κατά προτίμηση βιολογικής προέλευσης) και μαγειρική σόδα. Μέσα σε μισό ποτήρι νερό προσθέτετε φρεσκοστιμμένο (είναι σημαντικό να είναι στιμμένος εκείνη τη στιγμη) χυμό μισού βιολογικού λεμονιού και στη συνέχεια προσθέτετε και μισό κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα. Ανακατεύετε καλά και το μίγμα είναι έτοιμο για χρήση !

Leave a Reply