Φυσική χημειοθεραπεία ! … Υπάρχει αλήθεια ;;;

//Φυσική χημειοθεραπεία ! … Υπάρχει αλήθεια ;;;

Φυσική χημειοθεραπεία ! … Υπάρχει αλήθεια ;;;

Η δύναμη της φύσης … στην υπηρεσία του ανθρώπου !

Η δύναμη της φύσης είναι πραγματικά πολύ μεγάλη, αν και με την ανάπτυξη της τεχνολογίας και των επιστημών, πλέον, φαίνεται πως ο άνθρωπος έχει αρχίσει να την παραγκωνίζει και να την ξεχνάει ! Ωστόσο, η φύση μπορεί πολλές φορές να βοηθήσει και μάλιστα σημαντικά τόσο στην διατήρηση της υγείας του ανθρώπου, όσο και στην καταπολέμηση πολλών και σοβαρών ασθενειών !

Το λεμόνι … για τον οργανισμό

(!!!) : Η ευεργετική δράση του λεμονιού για τον οργανισμό δεν είναι κάτι άγνωστο. Όλοι γνωρίζουν τις αντιοξειδωτικές, αντισηπτικές, αντιμικροβιακές και αντιτοξινικές ιδιότητες του λεμονιού, αλλά το λεμόνι, εκτός από αυτές, παρέχει και ισχυρές αντικαρκινικές ιδιότητες που ελάχιστοι γνωρίζουν !

Επίσης, το λεμόνι έχει την εξαιρετική ικανότητα να κατευνάζει το νευρικό σύστημα και να μειώνει σημαντικά τα επίπεδα του στρες στον οργανισμό, πράγμα που ανεξαρτήτως της κατάστασης της υγείας του κάθε ατόμου, παίζει σημαντικότατο ρόλο για την μετέπειτα πορεία του !

(!!!) : Η χρήση του λεμονιού έχει μάλιστα αποδειχθεί ως αποτελεσματική θεραπεία κατά της κατάθλιψης !

Τέλος, το λεμόνι, φαίνεται πως μπορεί να επηρεάσει και τα επίπεδα της αρτηριακής πίεσης και μάλιστα με έναν τρόπο αξιοθαύμαστο ! Μήπως λοιπόν τελικά η υγεία του ανθρώπου κρύβεται στην ίδια τη φύση ;

Σόδα με λεμόνι : Ένα φυσικό “μαγικό” φίλτρο

(!!!) : Σύμφωνα με έρευνες που διεξάγονται εδώ και πάρα πολλά χρόνια, και πιο συγκεκριμένα από περίπου το 1970 έως και σήμερα, και στηρίζονται σε επιστημονικά πειράματα, το λεμόνι, μπορεί να καταπολεμήσει ΚΑΡΚΙΝΙΚΑ ΚΥΤΤΑΡΑ από 12 διαφορετικές μορφές καρκίνου !

Τα λεμόνια που χρησιμοποιούνται ειδικά για αυτόν τον λόγο, δηλαδή για την καταπολέμηση διαφόρων μορφών καρκίνου, είναι προτιμότερο να είναι βιολογικά !

(!!!) : Πολλοί ειδικοί ισχυρίζονται πως το λεμόνι μπορεί να αποτελέσει (σε ορισμένες περιπτώσεις) ισχυρότερη θεραπεία κατά του καρκίνου, ακόμα και από τη χημειοθεραπεία ή την φαρμακευτικλη αγωγή !

Όταν το μαγικό αυτό φυσικό συστατικό (το λεμόνι) συνδυαστεί με την μαγειρική σόδα, μπορεί να καταπολεμήσει τα “άρρωστα” κύτταρα, δηλαδή τα καρκινικά κύτταρα, χωρίς όμως να θέσει σε κίνδυνο τα υγιή κύτταρα ! Αυτός είναι και ο λόγος που την καθιστά ιδανικότερη από την χημειοθεραπεία !

ΠΡΟΣΟΧΗ : Φυσικά αυτό υπόκειται στην εκτίμηση του θεράποντος ιατρού του ασθενούς ανάλογα με την σοβαρότητα της κατάστασής του !

ΣΥΝΤΑΓΗ :

Για το μείγμα χρειάζεται ΜΟΝΟ νερό, χυμός λεμονιού (κατά προτίμηση βιολογικής προέλευσης) και μαγειρική σόδα.

Μέσα σε μισό ποτήρι νερό προσθέτετε φρεσκοστιμμένο (είναι σημαντικό να είναι στιμμένος εκείνη τη στιγμή) χυμό μισού βιολογικού λεμονιού και στη συνέχεια προσθέτετε και μισό κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα. Ανακατεύετε καλά και το μείγμα είναι έτοιμο για χρήση !

Η ιστορία του Vernon Johnson, με βάση τα λεγόμενά του !

Ο Vernon Johnson από την Αμερική ισχυρίζεται ότι θεράπευσε τον καρκίνο του προστάτη που βρισκόταν σε 4ο στάδιο, με λίγο χρόνο ζωής να του απομένει, με τη βοήθεια της φύσης. Συγκεκριμένα αναφέρει ότι αυτό που τον βοήθησε ήταν η μαγειρική σόδα !

Την ιδέα του την έδωσε ο αδερφός του Larry, ο οποίους τον συμβούλεψε ότι για να καταπολεμήσει τα καρκινικά κύτταρα πρέπει να αλλάξει το pH του οργανισμού του και να το μετατρέψει σε αλκαλικό. Σε ένα τέτοιο περιβάλλον όπως ισχυρίζεται, δεν μπορούν τα καρκινικά κύτταρα να ευδοκιμήσουν !

Εγκατέλειψε τις χημειοθεραπείες και ακολούθησε μια δίαιτα που βασιζόταν στην μαγειρική σόδα, στη μελάσα, σε συμπληρώματα βιταμινών και μετάλλων και στην ηλιοθεραπεία !

Η μαγειρική σόδα θεωρείται το απόλυτο φάρμακο και το ασφαλέστερο για την καταπολέμηση των καρκινικών κυττάρων! Η μελάσα είναι πλούσια σε απαραίτητα μέταλλα για τον οργανισμό, όπως εναι ο σίδηρος, το μαγνήσιο, το ασβέστιο, ο φώσφορος και ο χαλκός και σε πολλά αντιοξειδωτικά.

Η συνταγή που ακολούθησε είναι η εξής:

Τα υλικά αυτά τα ζέστενε σε μια κατσαρόλα και το ρόφημα το κατανάλωνε τρεις φορές την ημέρα.

Όπως ,ξαναλέω, ισχυρίζεται ο ίδιος, μετά από κάποιες εβδομάδες που πήγε να επαναλάβει τις ιατρικές του εξετάσεις, διαπιστώθηκε ότι ο καρκίνος του προστάτη είχε υποχωρήσει πλήρως !!

Σκόρδο – Πώς προστατεύει από τον καρκίνο του πνεύμονα και του παχέως εντέρου

Το σκόρδο σώζει ζωές ισχυρίζονται οι γιατροί και σίγουρα δε το λένε τυχαία! Σύμφωνα με μελέτες που έχουν πραγματοποιηθεί, η κατανάλωση σκόρδου, (μιλάμε πάντα για ωμό σκόρδο. Για το μαγειρεμένο δεν είναι σίγουρη η αποτελεσματικότητά του) δυο με τρεις φορές μέσα στην εβδομάδα μπορεί να μειώσει στο μισό τον κίνδυνο για εμφάνιση καρκίνου στον πνεύμονα αλλά και του παχέος εντέρου.

Όλη αυτή η δράση του οφείλεται στην αλλισίνη, η ουσία που υπάρχει στο σκόδο και του δίνει αυτήν την έντονη μυρωδιά. Γενικά θεωρείται ότι η αλλισίνη έχει την ιδιότητα να καταπολεμά τις φλεγμονές και να παρέχει αντιοξειδωτική δράση στον οργανισμό.

Έλαιο κάνναβης – το θαυματουργό και παράνομο φάρμακο που σκοτώνει τα καρκινικά κύτταρα

Δεν είναι λίγοι αυτοί που έχουν καταθέσει την ιστορία τους λέγοντας πως σώθηκαν από τον καρκίνο με τη βοήθεια της κάνναβης. Επίσης αναρίθμητες είναι και οι έρευνες που αποδεικνύουν τη μεγάλη αποτελεσματικότητά της σε πολλές ασθένειες όπως είναι η νόσος του Crohn, η αρθρίτιδα, ο διαβήτης, η νόσος Parkinson αλλά και η σκλήρυνση κατά πλάκας.

elaio-kanavis

Η κάνναβη έχει αντικαρκινική δράση, καθυστερεί την εκδήλωσή του καρκίνου αλλά και την εξέλιξή του. Με βάση μελέτες που έγιναν στο Πανεπιστήμιο του Harvard αποδεικνύεται πως η μαριχουάχα αν καταναλώνεται με σύνεση, μπορεί να ανοίξει ένα καινούριο δρόμο στην θεραπεία κατά του καρκίνου των πνευμόνων.

Καρότα ή …χημειοθεραπεία ;;

Είναι πολλά τα παραδείγματα ανθρώπων που βρήκαν γιατρειά από τον καρκίνο με την κατανάλωση καρότων. Συγκεκριμένα, η στορία της Ann Cameron θα σας ενθουσιάσει.

Η Ann Cameron βρισκόταν στο τέταρτο στάδιο καρκίνου του παχέος εντέρου με μετάσταση στους πνέυμονες. Χωρίς να κάνει χημειοθεραπείες ούτε ακτινοβολίες, απλά πίνοντας τον χυμό από 4μιση κιλά καρότα την ημέρα, η Ann μετά απο κάποιους μήνες έκανε τις προκαθορισμένες εξετάσεις και διαπίστωσε με έκπληξη ότι οι όγκοι είχαν σταματήσει την ανάπτυξή τους αλλά και τον πολλαπλασιασμό τους. Μερικούς μήνες αργότερα και συνεχίζοντας την ίδια συνήθεια κάθε μέρα, ξαφνιάστηκε θετικά όταν οι όγκοι όλο και μειώνονταν, ώσπου έφτασε σε σημείο ο καρκίνος να εξαφανιστεί εντελώς !

Γενικό συμπέρασμα

Είναι εκπληκτικό πώς η φύση είναι ικανή να μας σώσει από ασθένειες που πολλοί πασχίζουν να ξεπεράσουν με ακριβοπληρωμένες θεραπείες που κρατάνε χρόνια και πολλές φορές δεν είναι αρκετές για να κρατήσουν τελικά στη ζωή έναν άνθρωπο. Το ερώτημα είναι γιατί αυτά τα παραδείγματα, ενώ έχουν δημοσιευτεί και έχουν γίνει γνωστά στα μέσα ενημέρωσης, δεν αποτελούν παραδείγματα προς μίμηση και γιατί οι γιατροί δεν προωθούν αυτές τις φυσικές μεθόδους που δεν κοστίζουν και απ’ ότι ισχυρίζονται κάποιοι, φέρνουν αποτελέσματα; Είναι θέμα κερδοσκοπίας ή απλά οι μαρτυρίες είναι αναξιόπιστες; Ο καθένας είναι υπεύθυνος για το τί θα αποφασίσει από τα δύο να πιστέψει…

(!!!)Οι φυσικές αυτές λύσεις δεν είναι σίγουρο ότι θα σώσουν όλους τους ανθρώπους που θα τις πιστέψουν και θα τις ακολουθήσουν. Πάντα θα πρέπει να προϋπάρχει συζήτηση μεταξύ γιατρού και ασθενή ώστε να αναλυθεί αν θα βοηθούσε η συγκεκριμένη φυσική θεραπεία στην εκάστοτε περίπτωση.

By | 2021-03-21T10:09:02+02:00 March 21st, 2021|Υγεία|0 Comments

Leave A Comment