Χτίσε ένα sexy σώμα με Buti Yoga !

//Χτίσε ένα sexy σώμα με Buti Yoga !

Χτίσε ένα sexy σώμα με Buti Yoga !

Είναι χορός ; … Ή μήπως είναι Yoga ;

Είναι η Buti Yoga ! Η Buti Yoga δημιουργήθηκε από την Bizzie Gold και είναι ένα συνονθύλευμα χορευτικών κινήσεων κυρίως έθνικ χορών από ολόκληρο τον κόσμο και κινήσεων της Yoga σε γρήγορες εναλλαγές που επιταχύνουν τον μεταβολισμό και αυξάνουν την καύση του σωματικού λίπους.

Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που η Buti Yoga υπόσχεται ένα πολύ sexy και σφιχτό σώμα, χωρίς περιττά κιλά, χωρίς κυτταρίτιδα και φυσικά χωρίς παχάκια, και μάλιστα μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Ποια είναι όμως η Bizzie Gold και πώς δημιουργήθηκε η Buti Yoga ;

Η Bizzie Gold δεν είχε άμεση σχέση ούτε με τη Yoga αλλά ούτε και με τον χορό. Στην πραγματικότητα υπήρξε επαγγελματίας σκιέρ, αν και για πολλά χρόνια, μελέτησε εξoνυχιστικά στην Χαβάη την Yoga και πιο συγκεκριμένα μάλιστα τη Hatha Yoga.

Σκοπός της υπήρξε η δημιουργία ενός προγράμματος Yoga, με τις αρχές και την αποτελεσματικότητα της Yoga, αλλά και με την ελευθερία και την ξεγνοιασιά του χορού. Ουσιαστικά, με τη δημιουργία της Buti Yoga, θέλησε να πετύχει την επιθυμητή «γλυπτική» του σώματος, την απώλεια του ανεπιθύμητου βάρους και την ευεξία του οργανισμού που προσφέρει η Yoga, με έναν όμως πολύ πιο ευχάριστο και ανάλαφρο τρόπο.

Το καταπληκτικό ήταν πως κατάφερε να συνδυάσει την Yoga με τον χορό, και μάλιστα να πετύχει και πολύ πιο γρήγορα αποτελέσματα στο σώμα. Πιο συγκεκριμένα, κατάφερε να επιτύχει τα επιθυμητά αποτελέσματα στον μισό χρόνο !

Το πρόγραμμα Buti Yoga αποτελεί μια νέα τρέλλα στον χώρο του αδυνατίσματος και της γυμναστικής, και έχει προκαλέσει σάλο σε ολόκληρο το Beverly Hills.

Πώς επηρεάζει η Buti Yoga το σώμα μας & την ψυχή μας ;

Σώμα :

Η Buti Yoga, όπως ήδη αναφέραμε, είναι μια έξυπνη προσαρμογή χορευτικών κινήσεων στην λογική της Yoga, και όλα αυτά με έναν γρήγορο τρόπο εφαρμογής (cardio άσκηση) ώστε να επιτευχθούν τα μέγιστα δυνατά αποτελέσματα στον ελάχιστο όμως χρόνο !

Το πρόγραμμα άσκησης της Buti Yoga περιλαμβάνει μια σειρά πλειομετρικών ασκήσεων, έθνικ χορευτικών κινήσεων, push-ups, αλλά και δυναμικής ενδυνάμωσης ολόκληρου του σώματος σε μια λογική κυκλικής προπόνησης.

Το πρόγραμμα αυτο της Buti Yoga διαρκεί 1 ½ ώρα και υπόσχεται ορατά και εντυπωσιακά αποτελέσματα πάρα πολύ σύντομα !

Ψυχή :

Η Buti Yoga, αν και στηρίζεται αρκετά στη λογική της Yoga, ωστόσο είναι πολύ πιο ευχάριστη και κυρίως πολύ πιο «παιχνιδιάρικη» αφού εμπεριέχει μέσα της χορευτικά στοιχεία.

Με τον τρόπο αυτό παρέχει στο άτομο ένα αίσθημα ελευθερίας, έκφρασης, χαλάρωσης, αλλά και παιδικής διάθεσης. Βοηθάει στην εκτόνωση του ατόμου από τους αγχογόνους παράγοντες της καθημερινότητάς του, ενώ παράλληλα δυναμώνει και σμιλεύει το σώμα και γαληνεύει την ψυχή.

Στο τέλος του κάθε μαθήματος οι ρυθμοί πέφτουν, και το άτομο έχοντας πλέον αποβάλλει όλο το στρες και την κακή διάθεση, καλείται να θυμηθεί τις αρχές της Savasana Yoga και να προσφέρει στον ευατό του 5 πολύτιμα λεπτά χαλάρωσης, με αργές κινήσεις, υπό το άκουσμα μιας ήρεμης μελωδίας.

Συμπέρασμα :

Θέλετε χορό ; Μήπως θέλετε Yoga ; … Ίσως τελικά θέλετε Buti Yoga ! Αν τη δοκιμάσετε θα τη λατρέψετε, και όχι μόνο για το αίσθημα χαράς και αισιοδοξίας που σας προσφέρει, αλλά και για το πολύ όμορφο και sexy σώμα που θα σας χαρίσει !

By | 2013-11-06T14:14:59+02:00 November 6th, 2013|Γυμναστική|0 Comments

Leave A Comment