Ηλεκρονικό τσιγάρο – Χωρίς Πίσσα και Καπνό

/, Υγεία/Ηλεκρονικό τσιγάρο – Χωρίς Πίσσα και Καπνό

Ηλεκρονικό τσιγάρο – Χωρίς Πίσσα και Καπνό

Tο ηλεκτρονικο τσιγαρο είναι καινούριος τρόπος καπνίσματος που προσφέρει την ίδια ευχαρίστηση με το τσιγάρο , αλλά χωρίς τις βλαβερές ιδιότητες του. Είναι δηλαδή ένα τσιγάρο χωρίς καπνό και πίσσα. Το καλύτερο βέβαια θα ήταν να κόψετε τελείως το τσιγάρο , αλλά σίγουρα τα ηλεκτρονικά τσιγάρα Ego-T είναι μία πολύ καλή αρχή.

Γιατί είναι καλύτερο το ηλεκτρονικό τσιγάρο ;

Το ηλεκτρονικό τσιγάρο εξ όψεος μοιάζει με ένα κοινό τσιγάρο. Επίσης έχει αρχίσει να γίνεται και μία trendy συνήθεια. Το σημαντικό πλεονέκτημα όμως του ηλεκτρονικού τσιγάρου είναι ότι δεν έχει τις πολλές βλαβερές ουσίες του τσιγάρου. Η μόνη ουσία που είναι βλαβερή στο ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι η νικοτίνη, και αυτή την βάζετε κατ’ επιλογήν , εάν και μόνο το θέλετε. Αυτό σημαίνει πως μπορείτε να διαλέξετε εσείς τα φίλτρα που θα βάζετε και αυτά μπορούν να μην περιέχουν ούτε νικοτίνη.

Το ηλεκτρονικό τσιγάρο αποτελείται από τον ατμοποιητή, τα αναλώσιμα φίλτρα και την επαναφορτιζόμενη μπαταρία. Ο ατμοποιητής αντλεί ρεύμα από την μπαταρία και δημιουργεί μέσα του θερμοκρασία η οποία είναι ικανή να εξατμίσει το υγρό που υπάρχει μέσα στο αναλώσιμο φίλτρο. Άρα ουσιαστικά μιλάμε για ατμό που δεν είναι βλαβερός ούτε σε παθητικό κάπνισμα.

Πρόκειται  για το καλύτερο και ασφαλέστερο υποκατάστατο του τσιγάρου και μπορεί να σας βοηθήσει να ελλατώσετε ή ακόμα και να κόψετε τελέιως το τσιγάρο όπως λένε οι κατασκευαστές του. Επίσης δηλώνουν πως ο πόλεμος που δέχονται από τις καπνοβιομμηχανίες είναι πολύ μεγάλος για αυτό και η εξάπλωση του στην Ελλάδα συναντάει αρκετές δυσκολίες. Γενικά πάντως είναι η τάση που επικρατεί σε όλο τον κόσμο και δείχνει να είναι ένας πολύ πιο υγειινός τρόπος καπνίσματος.

Μεγάλο όφελος υπάρχει επίσης και στο οικονομικό κομμάτι, αφού με το κάθε πακέτο τσιγάρων να έχει φτάσει γύρω στα 4 ευρώ , η αγορά τους είχε γίνει πολύ δύσκολη υπόθεση. Αντίθετα το ηλεκτρονικό τσιγάρο Ego T με νέα μειωμένη τιμή στα 49,90 ευρώ είναι μία λύση που σας γλιτώνει από πάρα πολλά έξοδα. Το πρωταρχικό βέβαια όφελος είναι η υγεία μας  και εκεί μπορεί να βοηθήσει.

Ηλεκτρονικό τσιγάρο Ego T πλεονεκτήματα:

  • Είναι πολύ πιο οικονομικό από το παραδοσιακό κάπνισμα.
  • Είναι άοσμο.
  • Δεν αφήνει κατάλοιπα όπως αποτσίγαρα και στάχτες.
  • Είναι φιλικό προς το περιβάλον.
  • Σας απαλλάσσει από σπίρτα, τασάκια και αναπτήρες.

Μπορείτε να αγοράσετε το ηλεκτρονικό τσιγάρο Ego T στην τιμή των 49.90 ευρώ εδώ.

 

By | 2012-02-12T13:35:26+02:00 February 12th, 2012|Προϊόντα, Υγεία|0 Comments

Leave A Comment