Καθαρός οργανισμός = Υγιής οργανισμός !

//Καθαρός οργανισμός = Υγιής οργανισμός !

Καθαρός οργανισμός = Υγιής οργανισμός !

Η αξία της αποτοξίνωσης

Ο καθαρισμός του οργανισμού μας μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ότι είναι μια υπόθεση ζωτικής σημασίας, ειδικά στην εποχή μας που οι τοξίνες, τα χημικά, η ρύπανση και τα συντηρητικά βομβαρδίζουν τον οργανισμό μας καθημερινά.

Εκτός όμως από την υγεία μας, την οποία ωφελεί η αποτοξίνωση του οργανισμού και η απομάκρυνση όλων αυτών των επιβλαβών ουσιών από το σύστημα (πολλές από τις ασθένειες που ταλαιπωρούν εκατομμύρια ανθρώπους οφείλονται στις επιβλαβείς αυτές τοξίνες, όπως για παράδειγμα ο καρκίνος, το άσθμα, ο διαβήτης, η αρθρίτιδα,ακόμα και η παχυσαρκία) , ωφελεί και την απώλεια βάρους.

Η λύση δίνεται με την τακτική αποβολή των τοξινών

Η τακτική απομάκρυνση όλων των επιβαρυντικών για την υγεία ουσιών από τον οργανισμό, μπορεί να αναζωογονήσει τα κύτταρά σας και τον οργανισμό σας και να δώσει μια ώθηση «υγείας» στην καθημερινότητά σας !

Αυτό βέβαια απαιτεί προσπάθεια και συνέπεια. Ο οργανισμός είναι ένας μηχανισμός που για να εργάζεται σωστά χρειάζεται προσοχή, συντήρηση και φυσικά όλα τα απαραίτητα σέρβις. Για τον λόγο αυτό δεν πρέπει ποτέ να  αμελούμε τις ανάγκες του οργανισμού μας !

Ο οργανισμός μας δε χρειάζεται μια δίαιτα μία φορά το χόνο πριν τις καλοκαιρινές μας διακοπές, αλλά μια σταθερή φροντίδα όλο το χρόνο που θα του εξασφαλίσει μια σωστή λειτουργία, μια σταθερή καθημερινότητα χωρίς σκαμπανεβάσματα σωματικού βάρους, και μια σωστή διατροφή και τακτική σωματική άσκηση.

Τα βήματα της σωστής αποτοξίνωσης !

  • Επίτευξη επιθυμητού βάρους

Ο οργανισμός λειτουργεί ως εξής : Προκειμένου να προστατευθεί από τον «βομβαρδισμό» των τοξινών, τις δεσμεύει δημιουργώντας επιπλέον λιποκύτταρα. Οι τοξίνες προσκολλώνται στα λιποκύτταρα και εν συνεχεία φιλτραρονται και αποβάλλονται από τον οργανισμό μέσω των νεφρών και του συκωτιού. Απομακρύνοντας λοιπόν τις τοξίνες, τα λιποκύτταρα αυτά λιώνουν πολύ γρήγορα και εσείς χάνετε κιλά και πόντους !

  • Σταθερά επίπεδα σακχάρου στο αίμα

Τα συνεχώς μεταβαλλόμενα επίπεδα του σακχάρου στο αίμα, εκτός από προβλήματα υγείας προκαλούν και κρίσεις βουλιμίας που οδηγούν αναπόφευκτα σε αύξηση του σωματικού βάρους. Ελέγξτε λοιπόν τα επίπεδα του σακχάρου και διατηρείστε το βάρος σας σταθερό.

  • Βάλτε την άσκηση στη ζωή σας

Κάθε αρχή είναι και δύσκολη ! Είναι γεγονός πως το βήμα να εντάξεις την άσκηση στην καθημερινότητά σου δεν είναι καθόλου εύκολο. Όταν όμως αρχίσεις να παρατηρείς τις αλλαγές όχι μόνο στη διάθεσή σου, στην αντοχή σου, στην υγεία σου αλλά και στο σώμα σου, τότε θα δεις πως άξιζε ο κόπος και δεν θα θέλεις να σταματήσεις. Η άσκηση θα σμιλέψει το σώμα σου και θα σε βοηθήσει να αποβάλλεις κάθε περιττό κιλό.

  • Ελέγξτε τις λιγούρες σας

Οι κρίσεις βουλιμίας που συνήθως ευθύνονται για την αύξηση του βάρους, δεν ευθύνονται στην πείνα αλλά είναι καθαρά θέμα του εγκεφάλου. Απασχοληθείτε με κάτι άλλο όταν σας έρχεται αυτή η διάθεση να φάτε ολόκληρο το ψυγείο και μην αφήσετε τη λιγούρα σας να σας νικήσει !

  • Οργανισμός καθαρός = Ισορροπημένες ορμόνες

Αποβάλλοντας τις τοξίνες από τον οργανισμό σας και ακολουθώντας μια σωστή και ισορροπημένη διατροφή θα μπορέσετε να έχετε και ένα υγιές ορμονικό σύστημα. Όταν τα επίπεδα των ορμονών είναι ισοροπημένα, τότε μπορείτε και εσείς να απολαύσετε :

  1. Έναν πιο ποιοτικό ύπνο
  2. Πιο αυξημένα επίπεδα αντοχής
  3. Λιγότερα σημάδια κόπωσης
  4. Αυξημένη αίσθηση ευεξίας
  5. Αυξημένη ερωτική επιθυμία και καλύτερη σεξουαλική επίδοση
By | 2013-09-19T17:48:45+03:00 September 19th, 2013|Υγεία|0 Comments

Leave A Comment