Acai Berry στην Ελλάδα – Αδυνάτισμα – Αποτοξίνωση

Το Acai Berry είναι ένα «υπέρ-φρούτο» με ευεργετικές ιδιότητες από τα δάση του Αμαζονίου. Το γιατί έχει ευεργετικές ιδιότητες και πού ουσιαστικά μας βοηθάει, θα το αναλύσουμε εδώ στο Health-Fitness.gr. Το Acai Berry λοιπόν, είναι ένα φρούτο το οποίο οι Βραζιλιάνοι το παρομοιάζουν με Viagra του τροπικού δάσους και δίνει δύναμη, ενέργεια και αντοχή. Το Acai Berry το θεωρόυσαν τόσο απαραίτητο στην καθημερινή τους τροφή , που οι πολεμιστές στον Αμαζόνιο το τρώγανε υποχρεωτικά πριν πάνε στη μάχη. Αυτή η παράδοση διαδόθηκε σιγά σιγά και στο τέλος το χρησιμοποιούσαν κατά κόρον οι φοιτητές των πολεμικών σχολών του Jiu Jitsu. Έτσι το Acai Berry έγινε σύντομα μέρος του τρόπου ζωής των Βραζιλιάνων και πλέον όλου του δυτικού κόσμου.

Acai Berry και Αδυνάτισμα

To Acai Berry έχει αποδειχτεί σε κλινικές μελέτες, πως εκτός από την μεγάλη θρεπτική αξία που έχει, είναι μία άριστη επιλογή για απώλεια βάρους. Η θρεπτική αξία του έχει ανακαλυφθεί εδώ και αιώνες, η αδυνατιστική του ιδιότητα όμως έχει κάνει το Acai Berry να συζητιέται σε όλο τον κόσμο τον τελευταίο καιρό.

Μήπως είναι μύθος;;

Τι ισχύει όμως στα αλήθεια; Μπορεί να μας αδυνατίσει ένα φρούτο; Όσο και αν φαίνεται παράδοξο η αδυνατιστική του ιδιότητα είναι αποδεδειγμένη σύμφωνα με κλινικές δοκιμές. Όπως σε όλες τις περιπτώσεις βέβαια πρέπει να μπορόυμε να διαχωρίσουμε την υπερβολή. Για παράδειγμα το Acai Berry δεν μπορεί να μας βοηθήσει να χάσουμε 10 κιλά σε μια εβδομάδα. Αυτό που είναι  όμως αξιοσημείωτο ,είναι ότι μπορεί να μας αδυνατίσει το Acai Berry προσφέροντας μας παράλληλα τις αμέτρητες ευεργετικές ιδιότητες που έχει.  Αυτό που το έχει κάνει ξεχωριστό είναι ότι βοηθάει και να απαλλαγούμε από το περιττό μας βάρος εύκολα  και με ασφάλεια που είναι το σημαντικότερο, αφού πρόκειται απλά για ένα φρούτο, αλλά και μας κάνει καλό στην υγεία.

Ιδιότητες του Acai Berry

  • Το Acai Berry είναι ένα από τα φρούτα με την μεγαλύτερη περιεκτικότητα σε αντιοξιδωτικά στον κόσμο. Το Acai Berry περιέχει περισσότερο από δέκα φορές παραπάνω αντιοξιδωτικά από τα κόκκινα σταφύλια και τη μύρττιλλο. Τα οφέλη των αντιοξιδωτικών για την υγεία είναι πολλαπλά, μεταξύ των οποίων είναι: αντι-γηραντικά, ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, μειώνει το κίνδυνο του καρκίνου και των καρδιοπαθειών. Το ανοσοποιητικό σύστημα είναι σημαντικό γιατί σας προστατεύει ακόμα και από το πιο απλό κρυολόγημα. Για το λόγο αυτό είναι σημαντικό να προσπαθήσετε να υποστηρίξετε το ανοσοποιητικό σας σύστημα και να το διατηρήσει ενισχυμένο ενάντια σε κάθε ενδεχόμενη ασθένεια. Έτσι το να παίρνετε Acai Berry μπορεί να είναι πραγματικά ευεργετικό για την υγεία σας.
  • Το Acai Berry περιέχει 10-100 φορές παραπάνω Anthocyanins από το κόκκινο κρασί. Τα Anthocyanins είναι τα αντιοξιδωτικά που δίνουν στο Acai Berry το πολύ βαθύ πορφυρό χρώμα του. Τα Anthocyanins βοηθάνε στο να πολεμήστε την πρόωρη γήρανση, αποτρέπουν τους θρόμβους στο αίμα και βελτιώνουν την κυκλοφορία του αίματος.
  • Το Acai Berry είναι πλούσιο σε βιταμίνες και μέταλλα. Μεταξύ των βιταμινών και μετάλλων που περιέχει είναι Βιταμίνη A, Βιταμίνη B1, Βιταμίνη B2, Βιταμίνη B3, Βιταμίνη C, Βιταμίνη E, ασβέστιο, χαλκό, μαγνήσιο, κάλιο και ψευδάργυρο.
  • Το Acai Berry είναι μια τροφή πλούσια σε ίνες. Σε αυτό συμβάλει το γεγονός ότι το Acai Berry μεγαλώνει σε τροπικό κλίμα. Οι διαιτητικές ίνες αποτελούν ένα ουσιαστικό μέρος μια υγιεινής διατροφής και συμβάλουν στην επιβράδυνση της διαδικασίας της πέψεις, πολεμούν την παχυσαρκία, σταθεροποιούν τα επίπεδα του σακχάρου στο αίμα, και μειώνουν τα επίπεδα της χοληστερόλης.
  • Το Acai Berry περιέχει φυτικές στερόλες. Τρεις γνωστές φυτικές στερόλες που έχουν εντοπιστεί στο Acai Berry είναι η Β-σιτοστερόλης, η καμπεστερόλη και σιγμαστερόλη. Οι φυτικές στερόλες είναι το τελευταίο όπλο για την καταπολέμηση των καρδιακών παθήσεων.

Προϊόντα με Acai Berry

Με την φρενίτιδα που επικρατεί με το Acai Berry, έχουν κάνει την εμφάνιση τους πάρα πολλά συμπληρώματα διατροφής που περιέχουν Acai Berry. Άλλα είναι καλά και άλλα θέλουν προσοχή. To Acai Berry θα το βρείτε σε αρκετές μορφές, από χάπι μέχρι και σε ρόφημα. Πολύ σημαντικό σε ότι και να πάρετε είναι η περιοκτικότητα του Acai Berry στο προϊόν. Αυτό που είναι ακριβό είναι το Acai Berry, για αυτό σιγουρευτείτε ότι το συμπλήρωμα που θα πάρετε έχει μεγάλη περιεκτικότητα σε αυτό. Αυτό είναι που θα σας αδυνατίσει και θα σας κάνει καλό και όχι τα έξτρα συστατικά που μπορεί να έχει ένα συμπλήρωμα μέσα.

Προτείνουμε Pure Acai Berry Max

Εμείς σας προτείνουμε το Pure Acai Berry Max με 100% περιεκτικότητα από Acai Berry. Είναι απλά το καλύτερο προϊόν με Acai Berry που κυκλοφορεί στην αγορά και είμαστε βέβαιοι ότι θα σας αφήσει απόλυτα ικανοποιημένους. Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες για το  Pure Acai Berry Max εδώ

Leave a Reply