Διώξτε τις ρυτίδες με χάπια κολλαγόνου

Το κολλαγόνο είναι το βασικότερο συστατικό του συνδετικού ιστού μας και δυστυχώς είναι αυτό που είναι υπεύθυνο για τις ρυτίδες που παρουσιάζονται στο δέρμα μας. Πάρα πολλά προϊόντα ομορφιάς προσπαθούν εδώ και χρόνια να καταπολεμήσουν τις ρυτίδες και η αλήθεια είναι τα αποτελέσματα που είχαν ήταν καλά αλλά όχι δραστικά.

Τί είναι το κολλαγόνο;

Το κολλαγόνο είναι μια αδιάλυτη, ινώδης πρωτεΐνη και είναι το βασικότερο συστατικό του συνδετικού ιστού του οργανισμού μας. Ο συνδετικός ιστός συνδέει και στηρίζει άλλους σωματικούς ιστούς όπως το δέρμα, τα κόκκαλα, τους τένοντες, τους μυς και τον χόνδρο. Επίσης στηρίζει τα εσωτερικά μας όργανα και το συναντάμε ακόμα και στα δόντια μας.Όταν λοιπόν η ποσότητα του κολλαγόνου στον συνδετικό ιστό μας μειώνεται, τότε κατά περιοχές σχηματίζονται κάποιου είδους χάσματα. Αυτά τα χάσματα γίνονται ορατά σε μας σαν ... ρυτίδες.

Ποιοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν το κολλαγόνο

Εκτός από κάποιες συγκεκριμένες  ασθένειες που η χρήση του κολλαγόνου είναι απαραίτητη, τις περισσότερες φορές η χρησιμοποίηση του γίνεται καθαρά για λόγους αντιγήρανσης. Για αρκετούς από εμάς, η αύξηση του κολλαγόνου καθίσταται  αναγκαία για την καταπολέμηση των σημαδιών της γήρανσης. Οι γυναίκες κυρίως μισούν  τις ρυτίδες και την χαλαρότητα στο πρόσωπό τους και για αυτό το λόγο στρέφονται στο κολλαγόνο, το οποίο έχει δραστικά αποτελέσματα.

Σε τι μορφή το βρίσκουμε;

Το κολλαγόνο μπορούμε να το βρούμε κυρίως σε μορφή χαπιών σε υγρή μορφή και σε μορφή κρέμας. ( δεν αναφερόμαστε στις ενέσεις αφού πλέον υπάρχουν πολύ ευκολότεροι τρόποι λήψης). Τα χάπια και η υγρή μορφή είνα οι πιο αποτελεσματικές από όλες τις υπόλοιπες. Ειδικά τα χάπια έχουν μεγαλύτερη περιεκτικότητα άρα και καλύτερα αποτελέσματα.

Άλλα οφέλη της λήψης κολλαγόνου

Εκτός από την αντιγηραντική δράση του, το κολλαγόνο έχει πάρα πολλά ακόμα οφέλη για τον οργανισμό μας :
  • Ανασυνθέτει τους χόνδρους των αρθρώσεων.
  • Αποτελεί αποτελεσματική θεραπεία για την αρθρίτιδα και την οστεοπόρωση.
  • Είναι ασφαλές για μακροχρόνια χρήση.
  • Τονώνει & αναζωογονεί φυσικά το δέρμα μειώνοντας τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες, δημιουργώντας έτσι μια λαμπερή επιδερμίδα.
  • Ενισχύει τα μαλλιά και τα νύχια σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.
  • Βελτιώνει τη διαχείριση του σωματικού λίπους/βάρους.

Το καλύτερο προϊόν με κολλαγόνο στην αγορά

Ένα από τα καλύτερα προϊόντα που κυκλοφορούν στην αγορά με αμέτρητες πωλήσεις παγκοσμίως είναι το Pure Collagen, με πολύ μεγάλη περιεκτικότητα κολλαγόνου. Το Pure Collagen διατίθεται αποκλειστικά από ένα από τα μεγαλύτερα ηλεκρονικά καταστήματα υγείας στον κόσμο το Evolution Slimming, το οποίο στέλνει παραγγελίες σε όλο τον κόσμο και στην Ελλάδα. Το εμπιστεύεται χιλιάδες κόσμος παγκοσμίως και οι κριτικές που ακόγουνται είναι οι καλύτερες.Αν θέλετε να δείτε περισσότερες πληροφορίες ή να παραγγείλετε το Pure Collagen πατήστε εδώ.

Leave a Reply