Εύκολοι τρόποι για να φτιάξεις φέτος το τέλειο σώμα !

Το καλοκαίρι ήρθε ... Το περιττό βάρος μας αποχαιρετά !

Το μεγάλο πρόβλημα όποτε προσπαθούμε να χάσουμε βάρος είναι η ψυχραιμία μας ... που δυστυχώς την χάνουμε με την πρώτη δυσκολία, με την πρώτη αναποδιά ... από τις πρώτες κιόλας ημέρες της προσπάθειας αυτής. “Φέτος θα είναι η χρονιά μου !” πρέπει να επαναλαμβάνεις συνεχώς από μέσα σου κάθε φορά που νιώθεις ότι κάμπτεται το ηθικό σου. Κέρδισε τη μάχη με το περιττό βάρος και γίνε το κέντρο της προσοχής με ένα σώμα σούπερ σέξυ ως το καλοκαίρι !

Εύκολοι τρόποι για σέξυ κορμί !

Νο 1 τρόπος : Βάζε στόχους

Δεν ξεκινάμε ποτέ μια τόσο επίπονη προσπάθεια χωρίς πρώτα να βάλουμε κάποιους χειροπιαστούς στόχους. Κάθε μικρός στόχος που επιτυγχάνεις θα σου τονώνει όλο και περισσότερο την αυτοπεποίθηση και θα σου δίνει ώθηση να συνεχίσεις για τον επόμενο στόχο. Κάθε κερδισμένη μάχη θα σε κάνει ολοένα και πιο δυνατό, λιγότερο ανασφαλή και περισσότερο ακτινοβόλο. Ήρθε η ώρα να φορέσεις ξανά το σούπερ αισθησιακό στενό φόρεμα που έχεις καταχωνιάσει στη ντουλάπα σου ... και να κάνεις θραύση !

Νο 2 τρόπος : Μην χτυπάς κόκκινα

Είναι πολύ σημαντικό να μην πουσάρεις υπερβολικά τον εαυτό σου κάθε φορά που είσαι σε προπόνηση. Φέρνοντας συνεχώς τον εαυτό σου στα όριά του το μόνο που θα καταφέρεις είναι τελικά να πιαστείς και να μείνεις για κάποιες μέρες εκτός προπόνησης. Προτίμησε λοιπόν να ακολουθείς ένα πρόγραμμα μέσα στα πλαίσια των αντοχών σου και απλά δίνε λίγη μόνο προσπάθεια παραπάνω που και που για να αυξήσεις τα όριά σου και να βελτιώσεις την αντοχή σου.

Νο 3 τρόπος : Όχι μόνο αερόβιο

Η αερόβια άσκηση μπορεί να σε βοηθήσει να κάψεις λίπος γρήγορα και να χάσεις βάρος ... αλλά δε μπορεί να σε βοηθήσει από μόνη της να χτίσεις το μυικό σου σύστημα και να βελτιώσεις την εικόνα του σώματός σου. Πριν από την αερόβια άσκηση ης αρεσκείας σου θα πρέπει να κάνεις και ασκήσεις ενδυνάμωσης των μυών. Με αυτό τον τρόπο θα δείτε γρήγορα το σώμα σας να αλλάζει και να παίρνει μορφή και υπόσταση.

Νο 4 τρόπος : Εναλλαγές στις ασκήσεις

Μην πιάνεις τη λίστα ασκήσεων που σου έχει δοθεί και τις εφαρμόζεις στη σειρά. Βρές δύο ασκήσεις που να αφορούν δύο διαφορετικές μυικές ομάδες και εφάρμοσέ τες εναλλαξ τα σετ ... ΧΩΡΙΣ διακοπή ! Έτσι και γλιτώνεις χρόνο και ταυτόχρονα καταναλώνεις περισσότερη ενέργεια άρα καις περισσότερες θερμίδες !

Νο 5 τρόπος : Συνδυαστικές ασκήσεις

Ο γυμναστής σας μπορεί να σας προτείνει έξυπνες ασκήσεις που συνδυάζουν την εκγύμναση διαφόρων μυικών ομάδων μαζί. Αυτό σε γλιτώνει από χρόνο ... ακόμα και εσένα που έτρεξες για 40 λεπτά στο γυμναστήριο μετά τη δουλειά σου και πριν πας σπίτι να ετοιμάσεις φαγητό για τα παιδιά σου ! Δεν υπάρχουν πια δικαιολογίες για να μην πας στο γυμναστήριο !

Νο 6 τρόπος : Δε χαλάς το πρόγραμμά σου

Ακόμα και αν κάποια μέρα ο χρόνος και οι υποχρεώσεις σου δε σου επιτρέπουν να πας στο γυμναστήριο, δεν παραλείπεις ποτέ την προπόνησή σου ! Κάνε μερικά σετ ασκήσεων στο σπίτι σου ακόμα και για 30 λεπτάκια μόνο ! Αυτό θα διατηρήσει το σώμα σου ακμαίο και δε θα επηρεάσει το ηθικό σου.

Νο 7 τρόπος : Καλό διατροφικό συμπλήρωμα

Ένα καλό και εξειδικευμένο διατροφικό συμπλήρωμα θα σε βοηθήσει να έχεις ταχύτερη επίτευξη των στόχων σου ! ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ : Το PhenQ που είναι ένας νέος εξελιγμένος λιποδιαλύτης ! phenq-bottle1-HomeΑπλά θα τον λατρέψεις !

Για πληροφορίες σχετικά με το PhenQ πάτησε ΕΔΩ

Leave a Reply