Ketone Balance Duo

Το προϊόν : Το Ketone Balance Duo είναι ένα καινοτόμο προϊόν που στοχεύει στην εύκολη αλλά και ανώδυνη απώλεια βάρους και σας εγγυάται όμορφο, καλλίγραμμο και ανανεωμένο κορμί. Καινοτομία : Ο συνδυασμός των δύο πιο ισχυρών φυσικών λιποδιαλυτών (του Raspberry Ketone και του Green Coffee) σε ένα και μοναδικό προϊόν, για την εύκολη και χρηστική εφαρμογή του, καθώς και για ορατά αποτελέσματα στο σώμα σας. Μεγάλο ατού : Εύκολη χρήση του προϊόντος, ακόμα και για τους πιο πολυάσχολους ! Αποτελεσματικότητα : Ορατά αποτελέσματα από τις πρώτες κιόλας εβδομάδες χρήσης, που θα δείτε και εσείς αλλά και οι φίλοι σας, το σώμα σας να αλλάζει ! Δοκιμάστε το και εσείς τώρα !

Η νέα καινοτόμος σύσταση των πολλών «OSCAR» !

Το Ketone Balance Duo πρότεινε μια πολύ έξυπνη και αποτελεσματική σύνθεση και κέρδισε την εμπιστοσύνη του κοινού. Συνδύασε εκπληκτικά τους δύο πιο δημοφιλείς φυσικούς λιποδιαλύτες που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στον πλανήτη, και με τη βοήθεια μερικών ακόμα ενεργών συστατικών έφτιαξε μια «βόμβα» κατά του πάχους.

ketonebalanceduo-συστατικά

Το Ketone Balance Duo περιέχει :
 • Raspberry Ketones 200 mg
 • Εκχύλισμα από Green Coffee 200 mg
 • Εκχύλισμα από Green Tea 100 mg
 • Εκχύλισμα από Guarana 100 mg
 • L-carnitine L-tartrate
 • Chromium piccolinate
 • Βιταμίνη B12

Πώς λειτουργούν τα συστατικά του Ketone Balance Duo

 • Raspberry Ketone
Το Raspberry Ketone ενισχύει την δραστική και ταχεία καταπολέμηση των λιπωδών κυττάρων του σώματος, διασπώντας το και αυξάνοντας έτσι την απώλεια βάρους. Για αντίστοιχα αποτελέσματα, θα ήταν απαραίτητη η κατανάλωση σχεδόν 40 κιλών του φρούτου. Για τον λόγο αυτό, το εκχύλισμα από Raspberry Ketone είναι τόσο σπάνιο, τόσο πολύτιμο και τόσο ακριβό. Με τη βοήθεια του εκχυλίσματος Raspberry Ketone αυξάνεται ο μεταβολικός ρυθμός του οργανισμού.
 • Εκχύλισμα από Green Coffee
Το εκχύλισμα από Green Coffee είναι εκχύλισμα από κόκκους Πράσινου Καφέ. Ο Πράσινος Καφές είναι ο κοινός καφές, όταν είναι ακόμα χλωρός, και δεν έχειπεράσει από καβούρντισμα. Πριν την επεξεργασία του καβουρντίσματος, ο καφές, είναι πλούσιος σε μια ουσία, το χλωρογενικό οξύ (Chlorogenic Acid). Η ουσία αυτή, δηλαδή το χλωρογενικό οξύ, είναι ιδιαίτερα πολύτιμη για τον οργανισμό και ειδικότερα για την σιλουέττα, αφού η καθημερινή του λήψη στην ενδεδειγμένη ημερήσια δόση επιτυγχάνει μείωση του αποθηκευμένου σωματικού λίπους έως και 30 % χωρίς καν κόπο.
 • Εκχύλισμα  από Green Tea
Το εκχύλισμα από Green Tea, δηλαδή το γνωστό πλέον σε όλους μας Πράσινο Τσάι, παρέχει άφθονα αντιοξειδωτικά στον οργανισμό, ενισχύει δραστικά το ανοσοποιητικό σύστημα και καταπολεμά τα σημάδια γήρανσης. Παράλληλα προσφέρει αντικαρκινική δράση αφού δρα προληπτικά έναντι πολλών μορφών καρκίνου.
 • Εκχύλισμα από Guarana
Τέλος, το εκχύλισμα από Guarana, ενισχύει τη δράση όλων των υπόλοιπων συστατικών, αφού λόγω της καφεΐνης που περιέχει, χαρίζει ενέργεια στο άτομο ικανή για να τον εφοδιάσει για ολόκληρη την ημέρα και να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις του. Το αδυνάτισμα δεν συνεπάγεται πια κόπωση και εξάντληση, αλλά ενέργεια και ζωντάνια. Το εκχύλισμα από Guarana τονώνει τον μεταβολικό ρυθμό στο μέγιστο και αυξάνει τις καύσεις του οργανισμού ακόμα και χωρίς να αθλείστε ! ketone balance duo- αγορά

Οδηγίες χρήσης του Ketone Balance Duo

Όπως προαναφέραμε, το μεγάλο ατού, το υπέρτατο πλεονέκτημα του Keton eBalance Duo, είναι ο συνδυασμός δύο ισχυρότατων λιποδιαλυτών και άλλων δύο υπερ-δραστικών συστατικών σε ένα και μόνο προϊόν, και όλα αυτά με πανεύκολη χρήση ! Οι δημιουργοί του Ketone Balance Duo συνιστούν καθημερινή χρήση του για άμεσα και εντυπωσιακά αποτελέσματα. Λαμβάνετε ένα χάπι μαζί με το πρωινό σας και άλλο ένα χάπι μαζί με το κύριο γεύμα της ημέρας σας (μεσημεριανό ή βραδινό). Μάλιστα, το Ketone Balance Duo, είναι κατάλληλο για χρήση ακόμα και από χορτοφάγους.

Αγορά και τιμή του Ketone Balance Duo

Το Ketone Balance Duo θα το προμηθευτείτε μέσω διαδικτύου από τον επίσημο ιστότοπό του. Κάθε συσκευασία του Ketone Balance Duo κοστίζει 44 ευρώ και σας καλύπτει ένα μήνα θεραπείας. Στην επίσημη ιστοσελίδα του προϊόντος θα ενημερωθείτε και για όλες τις συμφέρουσες προσφορές που σας παρέχονται από την εταιρεία για να εξοικονομήσετε χρήματα ! Τα έξοδα αποστολής του Ketone Balance Duo είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ για οποιονδήποτε προορισμό παγκοσμίως !

Παραγγείλτε το Ketone Balance Duo εδώ

Leave a Reply