Nuratrim – Η νέα εποχή στο αδυνάτισμα

Το Nuratrim είναι το χάπι αδυνατίσματος που εμφανίστηκε πρόσφατα και έγινε ανάρπαστο σε Αμερική και Αγγλία. Πριν καν κυκλοφορήσει το είχαν παραγγείλει ήδη 50.000 άνθρωποι και οι συστατικές του δεν είναι τίποτα λιγότερο από ένα σίγουρο αδυνάτισμα. Για την ακρίβεια,όπως δήλωσε ο επινοητής του δρ Άλφρεντ Χάσλμπαχερ, πρόκειται για την επανάσταση στο αδυνάτισμα και οι κλινικές μελέτες το αποδυκνύουν.

Διαβάστε τι έγραψαν TA ΝΕΑ για το Nuratrim:

Θραύση κάνει σε ΗΠΑ και Βρετανία ένα νέο χάπι αδυνατίσματος, που υπόσχεται να «κάψει» όσες θερμίδες και το τζόγγινγκ, κόβοντας ταυτοχρόνως την όρεξη. Το χάπι κυκλοφόρησε στις ΗΠΑ τον περασμένο Οκτώβριο, ξεπουλώντας μέσα σε λίγες ώρες, ενώ πλέον ορκίζονται για την αποτελεσματικότητά του γνωστά πρόσωπα της παγκόσμιας σόου μπιζ, όπως η τραγουδίστρια Μαράια Κάρει και οι ηθοποιοί Κιμ Καρντάσιαν και Τζένιφερ Άνιστον. Στη Βρετανία κυκλοφόρησε τη Δευτέρα, αλλά πριν καν βρεθεί στα ράφια το είχαν παραγγείλει 50.000 άνθρωποι. Το εν λόγω σκεύασμα είναι γερμανικής προελεύσεως, λέγεται Nuratrim και υπόσχεται πως όταν λαμβάνεται το πρωί μαζί με το πρωινό γεύμα, βοηθάει τον οργανισμό να κάψει στη διάρκεια της ημέρας 20% περισσότερες θερμίδες – ή 380 θερμίδες περισσότερες από το φυσιολογικό. Τόσες θερμίδες μπορεί να κάψει ο οργανισμός του μέσου ανθρώπου με 40 λεπτά τζόγγινγκ! Το προϊόν προωθείται ως 100% φυσικό και περιέχει εκχυλίσματα γλυκόριζας, πράσινου καφέ, καψαικίνης και διαιτητικές ίνες glucocamannan (Konjac mannan). Όπως δήλωσε ο επινοητής του δρ Άλφρεντ Χάσλμπαχερ, σε μελέτη με 65 εθελοντές μέσου σωματικού βάρους, το nuratrim αύξησε τον μεταβολικό τους ρυθμό κατά 35%, μείωσε την όρεξή τους κατά 78% και προκάλεσε την καύση 20% περισσότερου λίπους. Αποτέλεσμα: το 90% των εθελοντών έχασαν μέσα σε οκτώ εβδομάδες από τουλάχιστον 7 κιλά ο καθένας, δίχως να αλλάξουν τη διατροφή ή τον τρόπο ζωής τους. «Τα υπάρχοντα ευρήματα δείχνουν ότι είναι δύσκολο να αποκτήσει και να διατηρήσει κανείς το βάρος του, καθώς οι υποχρεώσεις και οι πιέσεις της καθημερινής ζωής ακυρώνουν όλες τις καλές προθέσεις», είπε ο δρ Χάσλμπαχερ. «Το προϊόν που δημιουργήσαμε περιέχει φυσικά συστατικά με θερμογενετικές ιδιότητες, τα οποία διεγείρουν τον μεταβολισμό, μιμούμενα την δράση της φυσικής δραστηριότητας. Επιπλέον, περιέχει συστατικά που καταστέλλουν την όρεξη».

Συστατικά του  Nuratrim

To Nuratrim είναι μια επαναστατική φόρμουλα που αποτελείται από τα εξής:
  • Γλυκομαννάνη – Αποτελεσματική πηγή διαιτητικών ινών που μπορεί να σας κάνει να αισθάνεστε χορτάτος για μεγαλύτερο χρόνο βοηθώντας να πολεμήσετε την λαιμαργία και τα τσιμπολογήματα μεταξύ γευμάτων.
  • Εκχύλισμα Γλυκόριζας – Κλινικά αποδεδειγμένο ότι μπορεί να επιταχύνει το μεταβολισμό βοηθώντας στο να κάψετε περισσότερες θερμίδες πιο γρήγορα. Δοκιμές έδειξαν ότι όσοι έπαιρναν το λιγότερο 200mg εκχύλισμα Γλυκόριζας είδαν σημαντική μείωση του σωματικού λίπους, του σωματικού βάρους, του Δείκτη Μάζας Σώματος και των επιπέδων την κακής χοληστερόλης LDL.
  • Capsicum (καυτή πιπεριά) – Ένα από τα πιο σημαντικά συστατικά, που ανακαλύφθηκε τα τελευταία χρόνια, για το κάψιμο του λίπους. Μπορεί να αυξήσει το μεταβολισμό έως και 12 φορές, κάνοντας το σώμα σας να καίει έως και 380 επιπλέων θερμίδες την ημέρα, που ισοβαθμούν με 40 λεπτά τρέξιμο.
  • Πράσινο Καφές – Οι έρευνες έχουν δείξει ότι το πράσινο τσάι επηρεάζει σημαντικά την απορρόφηση και την χρησιμοποίηση της γλυκόζης, και βοηθάει στην διάσπαση του λίπους στις τροφές για πιο γρήγορη χώνευση.

Αποτελεσματικότητα του Nuratrim

Το Nuratrim θα σας βοηθάει να χάσετε 2 κιλά/ εβδομάδα εύκολα και ξεκούραστα χωρίς γυμναστική. Η μοναδική του φόρμουλα κάνει όσα χρειάζονται και για αυτό πρόκειται για κάτι επαναστατικό στο συγκεκριμένο χώρο. Επίσης δεν έχει καμία παρενέργεια και είναι 100% φυσικό. Καταλαβαίνεται λοιπόν γιατί ο κόσμος έσπευσε να το αγοράσει,αφού η φυσική σύσταση του, η απουσία παρενεργειών και η άμεση αποτελεσματικότητα του, το έκαναν την απόλυτη λύση για κάποιον που θέλει να αδυνατίσει.

Αγορά Nuratrim-Τιμή- Nuratrim στην Ελλάδα-Greece

Το Nuratrim μπορείτε να το παραγγείλετε online και στην Ελλάδα από την επίσημη ιστοσελίδα του εδώ, και ήδη οι παραγγελίες στην χώρα μας έχουν αρχίσει και αυξάνονται.Οι αναφορές των πιο έγκυρων μέσων μαζικής ενημέρωσης για το Nuratrim είναι κάτι παραπάνω από θετικές και πλέον έχει αρχίσει να γίνεται συνώνυμο του αδυνατίσματος...  
Πακέτο Tablets Τιμή Πατήστε για Αγορά
1 Πακέτο 30 Tablets 41,91 Αγορά
2 Πακέτα +1 δώρο 60 Tablets +30 Tablets 71,88 Αγορά
3 Πακέτα +2 Δώρο 90 Tablets + 60 Tablets 117,44 Αγορά
4 Πακέτα +3 Δώρο 120 Tablets +90 Tablets 167,80 Αγορά
 

Παραγγείλτε το Nuratrim εδώ

Leave a Reply