Quantrim : Που να το αγοράσετε και τί είναι;

Το Quantrim είναι το νέο εξελιγμένο χάπι αδυνατίσματος χωρίς ιατρική συνταγή, που κάνει την εμφάνιση του για να δώσει την λύση στα περιττά κιλά. To Quantrim μπορείτε να το αγοράσετε μόνο μέσω της επίσημης ιστοσελίδας πατώντας εδώ.

Τι είναι το Quantrim

  • Το Quantrim είναι ένα το νέο συμπλήρωμα διατροφής για αδυνάτισμα ειδικά σχεδιασμένο να βοηθάει τους χρήστες να απαλλαγούν από τα περιττά κιλά που τους ταλαιπωρούν εύκολα και με απόλυτη ασφάλεια. Με την αγορά του Quantrim επωφελείσθε και της βοήθειας του ειδικά καταρτισμένου προσωπικού της εταιρείας Nuropharm Limited που αναλαμβάνουν να σας υποστηρίξουν και να σας εμψυχώσουν καθ’ολη τη διάρκεια της διαδικασίας, μέχρι να απαλλαγείτε εντελώς από το περιττό βάρος και να αποκτήσετε το σώμα που επιθυμείτε. Η γνώση και η εμπειρία των ανθρώπων της εταιρείας στον τομέα των προϊόντων αδυνατίσματος είναι σύμμαχός σας και λειτουργούν βοηθητικά σε συνδυασμό με το Quantrim που είναι ένα χάπι αδυνατίσματος νέας γενιάς.

Συστατικά του Quantrim

Τα ενεργά συστατικά του Quantrim είναι φυτικά και είναι ιδιαίτερα δραστικά κατά των παραπανίσιων κιλών και του συσσωρευμένου λίπους.
  • Bladderwrack Fucus Vesiculosus
  • Cleavers Galium Aparine

Τι είναι το Bladderwrack Fucus Vesiculosus και τι επιτυγχάνει

Το Bladderwrack Fucus Vesiculosus είναι είδος από φύκια που βρίσκονται κυρίως στον Ατλαντικό Ωκεανό, τον Ειρηνικό Ωκεανό, την Βόρεια Θάλασσα και την Δυτική Βαλτική Θάλασσα. Είναι πλούσια σε ιώδιο και σε άλλα μέταλλα που είναι πολύτιμα για τον οργανισμό. Τα φύκια, ως γνωστόν, έχουν χρησιμοποιηθεί πολύ για αιώνες στην διαδικασία απώλειας κιλών. Πρόκειται για μια μοναδική πηγή χηλικού ιωδίου η οποία είναι απαραίτητη στον οργανισμό για τη δημιουργία της θυρεοειδούς ορμόνης (TSH), της οποίας τα επίπεδα ευθύνονται για τη σωστή λειτουργία του μεταβολισμού. Έτσι, με οποιαδήποτε έλλειψη της συγκεκριμένης ορμόνης, ο οργανισμός οδηγείται σε μειωμένη λειτουργία και ο μεταβολικός ρυθμός επιβραδύνεται, με αποτέλεσμα αύξηση βάρους του ατόμου, εξάντληση του οργανισμού και αίσθημα κόπωσης και ξηροδερμία (στο σώμα και στο κεφάλι). Γνωστό επίσης είναι πως τα φύκια βοηθούν στον περιορισμό της όρεξης, αφού δημιουργούν στον χρήστη έντονο αίσθημα κορεσμού. Το Bladderwrack Fucus Vesiculosus είναι πλούσιο σε βιταμίνες, μέταλλα, ιχνοστοιχεία, αμινοξέα, αντιοξειδωτικά και πολυσακχαρίτες.

Τι είναι το Cleavers Galium Aparine και τι επιτυγχάνει

Το Cleavers Galium Aparine είναι ένα ποώδες φυτό που ευδοκιμεί στην Βόρεια Αμερική και στην Ευρασία. Λειτουργεί ως τονωτικό του λεμφικού συστήματος, ως αποτοξινωτικό του οργανισμού και ακόμα και ως διουρητικό. Το Cleavers Galium Aparine έχει ηρεμιστικές και κατευναστικές ιδιότητες και χρησιμοποιείται και για ιατρικούς λόγους σε μεγάλη ποικιλία ασθενειών κυρίως του δέρματος. Πρόκειται για ένα φυτό ζιζάνιο που προσκολλάται πάνω σε άλλα φυτά και είναι γνωστό και με τα ονόματα «ταπεινό ζιζάνιο» ή «goosegrass» ή «sticky willies». Παρά όμως την ταπεινή καταγωγή του, το Cleavers Galium Aparine, είναι ένα δώρο της φύσης για την απώλεια βάρους και πόντων. Αποτρέπει την κατακράτηση υγρών από τον οργανισμόκαι τα αντιαισθητικά πρηξίματα. Χρησιμοποιείται επίσης στην σύγχρονη βοτανολογία και για δερματικές παθήσεις όπως η ψωρίαση και η ακμή.

Αποτελεσματικότητα του Quantrim στο αδυνάτισμα

Το Quantrim λειτουργεί σε τρεις βασικές φάσεις :
  • Μεγιστοποιεί τον μεταβολικό ρυθμό του οργανισμού διευκολύνοντας και επιταχύνοντας την διαδικασία της πέψης.
  • Αυξάνει στο maximum τις καύσεις λίπους του οργανισμού, ακόμα και εκείνου του επίμονου λίπους σε δύσκολα σημεία όπως είναι το στομάχι, οι γοφοί και οι γλουτοί. Για κανέναν πλέον δεν είναι ανέφικτη η απόκτηση του τέλειου σώματος.
  • Ελέγχει το αίσθημα της πείνας παρέχοντας στον οργανισμό όλα τα απαραίτητα πολύτιμα συστατικά και την ενέργεια που χρειάζεται και μειώνοντας ταυτόχρονα την ανάγκη για κατανάλωση τροφής.

Προσοχή

Το Quantrim είναι το ολοκαίνουριο χάπι αδυνατίσματος και είναι φυτικής προέλευσης. Σημαντικό είναι να γνωρίζετε πως το Quantrim παρασκευάζεται με ειδική άδεια (Traditional Herbal Registration) σε ένα εργοστάσιο υψηλών φαρμακευτικών προδιαγραφών, γνωστό και ως GMP.

Δράση του Quantrim κατά του πάχους

Με τη λήψη του Quantrim εξασφαλίζετε απώλεια από 2 έως 3 ολόκληρων κιλών την κάθε εβδομάδα χρήσης. Το Quantrim επιφέρει αποτελέσματα ακόμα και χωρίς την παράλληλη χρήση κάποιας δίαιτας ή σωματικής άσκησης. Παρ’ολα αυτά αν συνδυαστεί και με κάποια προσεγμένη διατροφή ή σωματική δραστηριότητα, τα αποτελέσματα είναι πιο άμεσα και πολυ πιο εντυπωσιακά. Παράλληλα με την αγορά του Quantrim λαμβάνετε και εντελώς δωρεάν το Fast Formula Track του Dr.Alfred. Ο Dr.Alfred παρέχει την πολυετή γνώση του και την εμπειρία του σχετικά με το αδυνάτισμα αλλά και με τη διατήρηση του βάρους ύστερα από την επιθυμητή απώλεια κιλών και προσφέρει το συγκεκριμένο εύκολο και πρακτικό πρόγραμμα το οποίο είναι ειδικά σχεδιασμένο να είναι συμβατό με τις ανάγκες της καθημερινότητας του σύγχρονου ανθρώπου.

Δοσολογία του Quantrim

Το Quantrim λαμβάνεται με το πρωινό γεύμα. Η δοσολογία που συνιστά η εταιρεία παραγωγής του Quantrim είναι δύο χάπια με τη συνοδεία ενός ποτηριού νερό. Συνίσταται μεγάλη πρόσληψη νερού κατά τη διάρκεια της ημέρας για καλύτερα αποτελέσματα.

Αγορά του Quantrim

Το Quantrim μπορείτε να το προμηθευτείτε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του πατώντας εδώ  

Leave a Reply