7 πράγματα που αγνοείς για την κλειτορίδα σου…!!!

Υπάρχουν όντως πληροφορίες τις οποίες δεν γνωρίζεις όσον αφορά αυτό το τόσο σημαντικό μέρος του σώματός σου;; Διάβασε παρακάτω και διαπίστωσέ το…

  1. Η κλειτορίδα έχει μήκος 10 εκατοστά, εκ των οποίων μόνο ένα μικρό μέρος είναι ορατό. Τα υπόλοιπα ¾ είναι κρυμμένα και κατ’ επέκταση μη ορατά σε γυμνό μάτι.
  1. Μεγαλώνει με τα χρόνια. Ειδικά μετά την εμφάνιση της εμμηνόπαυσης μπορεί να μεγαλώσει ακόμη και 2,5 φορές απ’ το μέγεθός της στα χρόνια της εφηβείας. Αυτό το γεγονός δικαιολογεί φυσικά την ύπαρξη δυνατότερων οργασμών στην διάρκεια της μεσήλικης ζωής των γυναικών! Επίσης οι γέννες τείνουν να συντελούν στην αύξηση του μεγέθους της.
  1. Η κλειτορίδα περιέχει 8.000 ευαίσθητες νευρικές απολήξεις, διπλάσιο δηλαδή αριθμό από τις αντίστοιχες του πέους!
( !!! ) : Όλα τα μωρά κατά την σύλληψη έχουν τους ίδιους ακριβώς γεννητικούς ιστούς οι οποίοι διαφοροποιούνται στις 12 περίπου εβδομάδες παίρνοντας την μορφή κολπικών χειλιών ή πέους!!!
  1. Οι ομοιότητες των γυναικείων γεννητικών οργάνων με των ανδρικών είναι πολύ περισσότερες απ’ ότι νομίζουμε. Η κλειτορίδα έχει πολλά όμοια μέρη με ένα πέος, όπως είναι η βάλανος, στυτικό ιστό, μια ακροποσθία και τέλος ένα μικρό στέλεχος το οποίο μάλιστα αυξάνεται όταν διεγείρεται.
  1. Στις περισσότερες γυναίκες (σε ποσοστό που αγγίζει και το 75%) που έχουν οργασμούς η διέγερση της κλειτορίδας μέσω του αγγίγματος είναι απαραίτητη προϋπόθεση καθώς η διείσδυση από μόνη της δεν είναι δυνατόν να επιφέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα.
  1. Η ‘’αντίδραση’’ της κλειτορίδας κάθε γυναίκας είναι διαφορετική στα αγγίγματα. Κάποιες αρέσκονται σε απαλά αγγίγματα και άλλες επιθυμούν μεγαλύτερη πίεση. Οι άνδρες λοιπόν καλό είναι να αφιερώνουν κάποιο χρόνο ώστε να το ανακαλύψουν…
( !!! ) : Συγκρίνοντας και αντιπαραθέτοντας τον γυναικείο με τον ανδρικό οργασμό, επιστήμονες αλλά και εκπαιδευτές του σεξ έχουν καταλήξει ότι ακόμα και ο λιγότερο ισχυρός κλειτοριδικός οργασμός έχει μεγαλύτερη διάρκεια απ’ τον πιο δυνατό ανδρικό οργασμό!!!
  1. Ένας ‘’κλειτοριδικός οργασμός’’ είναι δυνατόν να διαρκέσει έως και 30’’ , ενώ ο μέσος όρος ορίζεται περίπου στα 10’’ ενώ προκαλεί από 3 έως και 15 σπασμούς. Πολλές βέβαια γυναίκες απολαμβάνουν πολλαπλούς οργασμούς που εμπεριέχουν και πυελικές συσπάσεις.

Leave a Reply