Adiphene – Το ισχυρότερο Χάπι Αδυνατίσματος του 2013

Το Adiphene είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής με μοναδική αποτελεσματικότητα στο αδυνάτισμα και αυτό οφείλεται στην μοναδική σύνθεση 5 ενεργών, δραστικών και διεγερτικών συστατικών που έχουν ως σκοπό την τόνωση του μεταβολικού ρυθμού και την αύξηση των καύσεων λίπους από τις δεξαμενές του σώματος.

5 ΔΙΕΓΕΡΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ

 • Εκχύλισμα από κακάο
 • Εκχύλισμα από Guarana
 • Εκχύλισμα από ρίζα Ginseng Panax 10 %
 • Chromium Picolinate
 • Bitter orange

Ποιο είναι όμως το μεγάλο πρόβλημα στο αδυνάτισμα ;

μπουκάλι adipheneΤο μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν όλοι στην προσπάθειά τους να χάσουν το περιττό τους βάρος (ανεξαρτήτως ηλικίας, ανεξαρτήτως φύλου και ανεξαρτήτως σωματικού βάρους) είναι η αδυναμία να παραμείνουν προσηλωμένοι σε ένα αυστηρό διατροφικό πλάνο ή σε ένα αυστηρό πρόγραμμα σωματικής άσκησης. Αυτό μάλιστα έχει οδηγήσει και μεγάλο ποσοστό αυτών των ανθρώπων στο να εγκαταλείψουν κάθε προσπάθεια και να αφεθούν σε μια συνεχή αύξηση του σωματικού τους βάρους με δυσάρεστες επιπτώσεις για την υγεία τους !

Η διαφορά του Adiphene σε σχέση με τα άλλα προϊόντα αδυνατίσματος !

Το Adiphene είναι αν όχι το μοναδικό, τότε σίγουρα ένα από τα ελάχιστα χάπια αδυνατίσματος που περιέχει στη σύστασή του μοναδικά συστατικά (11 ενεργά συστατικά) που στοχεύουν κατευθείαν :
 • Στην επιτάχυνση του μεταβολισμού
 • Στην αύξηση του ρυθμού καύσεων λίπους του οργανισμού
 • Στην καταστολή της όρεξης με αποτέλεσμα την κατά πολύ χαμηλότερη ημερήσια πρόσληψη θερμίδων

Με λίγα λόγια, το Adiphene είναι ξεκάθαρα ο πιο ισχυρός λιποδιαλύτης χωρίς παρενέργειες (σύμφωνα με τις κλινικές μελέτες και τους χρήστες που το χρησιμοποιοούν) χωρίς σύνταγή γιατρού που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή στην αγορά !

Όμως το Adiphene δεν στηρίζεται μόνο στα 5 διεγερτικά συστατικά για να επιτύχει το στόχο του. Αντιθέτως, περιέχει και μια σειρά από άλλα συστατικά που ολοκληρώνουν τη δράση αυτού του διατροφικού συμπληρώματος και που εξασφαλίζουν την επιτυχία του στόχου, δηλαδή την απομάκρυνση του περιττού βάρους, ΧΩΡΙΣ ΚΟΠΟ, ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΕΞΑΝΤΛΗΤΙΚΕΣ ΔΙΑΙΤΕΣ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ. Τώρα η απώλεια βάρους μπορεί να είναι ασφαλής και ξεκούραστη ! Παραγγελία του Adiphene

Το έχεις ξανακούσει αυτό ;

Ένα μόνο προϊόν αδυνατίσματος με 11 δραστικά συστατικά !!! Το Adiphene κατατροπώνει κάθε κοινό σκεύασμα για αδυνάτισμα και δίνει ελπίδα σε κάθε άτομο που επιθυμεί να απαλλαγεί από τα περιττά κιλά που απειλούν την υγεία του και που το κάνουν να νιώθει αμήχανα !

Το Adiphene περιέχει ενεργά συστατικά που :

adiphene συστατικά
 • Δρουν ως διεγερτικά και στοχεύουν στην ενίσχυση του μεταβολικού ρυθμού του οργανισμού
Αυτά τα συστατικά είναι : το Bitter Orange, το Chromium Picolinate, το εκχύλισμα από ρίζα Ginseng Panax 10%, το εκχύλισμα από Guarana και το εκχύλισμα από κακάο.
 • Δρουν για τον έλεγχο της όρεξης και στοχεύουν στην μικρότερη κατανάλωση τροφής και θερμίδων κατά τη διάρκεια της ημέρας
Αυτό το συστατικό είναι : η Γλυκομαννάνη
 • Δρουν ως δεσμευτές του λίπους και αποτρέπουν την απορρόφησή τους από τον οργανισμό και την αποθήκευσή τους στο σώμα
Αυτό το συστατικό είναι : το Chitosan
 • Δρουν με θερμογένεση και αυξάνουν ακόμα περισσότερο τις καύσεις του οργανισμού ακόμα και χωρίς καθόλου σωματική δραστηριότητα, αφού μπορούν να επιτύχουν καύση 270 θερμίδων σε απόλυτα ακινησία απλά με την διαδικασία της θερμογένεσης
Αυτά τα συστατικά είναι : το εκχύλισμα της κανέλλας 4 % και η πιπεριά Cayenne 12-1 40M HU/G
 • Δρουν με στόχο να επισπεύσουν τον μεταβολισμό του λίπους και να διευκολύνουν την απώλεια βάρους
Αυτά τα συστατικά είναι : η Βιταμίνη Β5 και η L-Carnitine HCL

Αγοράστε το Adiphene - νικήστε το πάχος για πάντα !

Το Adiphene στην Ελλάδα μπορείτε να το αγοράσετε μόνο από τον διαδυκτιακό του χώρο με απόλυτη ασφάλεια. Σε κάποιες χώρες του εξωτερικού κυκλοφορεί ήδη στα φαρμακεία. Το Adiphene διατίθεται και σε προνομιακή προσφορά των 3 πακέτων συν ακόμα ένα πακέτο δωρεάν στην τιμή των 151,34 ευρώ ! Το 1 πακέτο κοστίζει 50 ευρώ.

Η δική μας άποψη:

adiphene review

Σε περιπτώσεις που πρέπει να χαθούν αρκετά κιλά (10 και πάνω) το Adiphene είναι μακράν η καλύτερη επιλογή για εμάς. Τα περισσότερα e- mail καταναλωτών που έχουμε λάβει , από τους χρήστες του Adiphene, μας δηλώνουν αρκετά μεγάλη μείωση κιλών σε διάστημα 2 μηνών.

Αν έχετε αρκετά κιλά για χάσιμο μην χάνετε καιρό, προμηθευτείτε το Adiphene εδώ.

Παραγγείλτε το Adiphene εδώ

Leave a Reply