Natox – Botox στο σπίτι

Η ομορφιά αλλά και η νεότητα είναι τα αγαθά που πάντα θα αναζητούν να επιτύχουν γυναίκες και άντρες. Ένα σμιλεμένο σώμα χωρίς περιττά κιλά και ένα πρόσωπο αλαβάστρινο χωρίς ρυτίδες και σημάδια γήρανσης χαρίζει σίγουρα αυτοπεποίθηση και ανεβασμένη διάθεση σε κάθε άνθρωπο, που σε κάθε ηλικία επιδιώκει να είναι επιθυμητός. Μια πολύ διαδεδομένη μέθοδος για να αποφύγουμε τα σημάδια του χρόνου είναι το Botox. Το Botox έχει εξαπλωθεί πολύ σαν μέθοδος τα τελευταία χρόνια και αυτό κυρίως λόγω πολλών celebrities που καταφεύγουν σε αυτό για την διατήρηση της νεότητας και της φρεσκάδας στο πρόσωπό τους και που έχουν παραδεχθεί οτι επέλεξαν το Botox ως μέθοδο ανανέωσης και μάλιστα παραπάνω απο μία φορά. Πολλοί ηθοποιοί, τραγουδιστές, μοντέλα, έγιναν τα πρότυπα σε αυτό το κυνήγι της νεότητας. Το Botox αν και έχει μπει ολοκληρωτικά πια στη ζωή μας, σε γυναίκες και άντρες κάθε ηλικίας, δεν παύει όμως να είναι μια αρκετά ακριβή θεραπευτική μέθοδος αντιγήρανσης, με κόστος γύρω στα 350 ευρώ και κυρίως δεν παύει να είναι μια χειρουργική επέμβαση και μπορεί να έχει και παρενέργειες. Πονοκέφαλοι, κοκκινίλες, αλλεργική αντίδραση, ζάλη, αλλά και δυσμορφία μπορεί να εμφανιστούν μετά την εφαρμογή του. Το Botox είναι μια τοξίνη, η βουτολική τοξίνη, που εφαρμόζεται σε μικρές δόσεις στον μυ που παρουσιάζει το πρόβλημα και αναστέλλει τη μετάδοση του νευρικού ερεθίσματος ώστε να μη συσπάται και να μην δημιουργούνται ρυτίδες. Η δράση του δεν είναι μόνιμη, αλλά αντιθέτως απαιτείται η επανάληψη της θεραπείας μετά την πάροδο κάποιου χρονικού διαστήματος. Αυτός είναι και ένας από τους λόγους που πολλοί άνθρωποι πια αναζητούν άλλες μεθόδους, πιο οικονομικές και με πιο φυσικά προϊόντα. Λύση μας προτείνει μια καινούρια μέθοδος εξαφάνισης των ρυτίδων το Natox.

Natox – Διώξτε φυσικά τις ρυτίδες με τον πιο εξελιγμένο τρόπο

Το Natox είναι μια κρέμα που στοχεύει στην εξάλειψη των ρυτίδων, όπως δηλαδή και το Botox, αλλά αποφεύγοντας τις παρενέργειές του. Σε αντίθεση με το Botox, το Natox, είναι καθαρά οργανικό προϊόν, είναι σε μορφή κρέμας και η χρήση του είναι μόνο εξωτερική, και αποτελείται από 100% φυσικά συστατικά. Δεν εγχύεται καμία τοξίνη όπως στην μέθοδο του Botox, δεν προκαλείται καθόλου πόνος, αλλά έχει εξίσου εντυπωσιακά αποτελέσματα με φυσικό όμως τρόπο. Το Botox έχει ως σκοπό την χαλάρωση των μυών για να λειάνει το δέρμα και να αποτρέψει την εμφάνιση ρυτίδων, καθώς και την εξαφάνιση αυτών που ήδη έχουν κάνει την εμφάνισή τους. Το Natox εμποδίζει την παραγωγή της ακετυλοχολίνης (acetylcholine) που είναι ένας νευροδιαβιβαστής υπεύθυνος για την εμφάνιση των ρυτίδων. Έτσι το Natox προσφέρει ένα πολύ απαλό και λείο δέρμα, χωρίς την εισαγωγή τοξίνης. Αποτελείται από συστατικά φυσικά όπως το γλουταμινικό νατριο, το ηλιέλαιο, η γλυκερίνη και το σαλικυλικό οξύ.

Πλεονεκτήματα του Natox

-Έχει θεαματικά αποτελέσματα -Ενυδατώνει το δέρμα -Λειαίνει και απαλύνει την επιδερμίδα -Μειώνει τους αντιαισθητικούς πόρους στο δέρμα -Βοηθάει στην παραγωγή κολλαγόνου -Συσφίγγει το δέρμα -Χαρίζει νεανική επιδερμίδα -Δίνει ελαστικότητα στο δέρμα -Χαρίζει υγιή και καθαρή όψη

Αγορά του Natox στην Ελλάδα

Το Natox δεν θα το βρούμε στα φαρμακεία στην Ελλάδα. Παρασκευάζεται απο την εταιρία Richibrown σε περιορισμένο αριθμό και μπορούμε να το βρούμε μονο μέσω του επίσημου διαδικτυακού τόπου του. Είναι πολύ πιο προσιτό για όλους, αφού η τιμή του είναι πολύ χαμηλότερη από εκέινη του Botox. To Natox κοστίζει μόλις 99 ευρώ και έχει ήδη κερδίσει την εμπιστοσύνη πολλών πρώην οπαδών του Botox.

Αγοράστε το Natox από την επίσημη ιστοσελίδα του

     

Leave a Reply