Θέλετε την καλύτερη κρέμα αντιγήρανσης;; Revitol Anti Aging Solution

Όλες οι γυναίκες, μικρής και μεγάλης ηλικίας, γνωρίζουν τις αντιγηραντικές κρέμες και τις ιδιότητες τους. Ίσως αυτό που δεν γνωρίζουν, είναι το πότε πρέπει να αρχίζουν να τις χρησιμοποιούν. Μήπως όταν πατήσουν τα πρώτα "άντα'' ή και πιο νωρίς;

Τί λένε οι Δερματολόγοι

Οι περισσότεροι δερματολόγοι υποστηρίζουν πως η αντιγηραντική φροντίδα ξεκινάει από πολύ νωρίς εάν θέλουμε να διατηρήσουμε τη φρεσκάδα και νεότητα του δέρματος όσο το δυνατόν περισσότερο στο χρόνο. Η αντηλιακή προστασία είναι απαραίτητη από την παιδική ηλικία ενώ μετά τα 25 και ανάλογα με τον τύπο δέρματος καλό είναι η βραδινή κρέμα να περιέχει αντιοξειδωτικές ουσίες όπως βιταμίνες (π.χ C,E,A),οξέα φρούτων, ή μέταλλα και υαλουρονικό οξύ. Η πρωινή κρέμα καλό είναι να περιέχει αντιηλιακό δείκτη προστασίας για να μας προστατεύει από τη φωτογήρανση, την πρόωρη γήρανση, δηλαδή, που προκαλείται από τις υπεριώδεις ακτίνες UV".

Γιατί χρειάζονται οι κρέμες αντιγήρανσης

Το πρόσωπο είναι εκτεθειμένο στις περιβαλλοντικές συνθήκες, στον ήλιο, τον αέρα και τη μόλυνση της ατμόσφαιρας, περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο σημείο του σώματος. Εκτός, λοιπόν, από την ενδογενή γήρανση, στην οποία φυσιολογικά υπόκειται, υφίσταται και μεγάλη επίδραση από τις ηλιακές ακτίνες (φωτογήρανση) και από τις τοξικές ουσίες που συσσωρεύονται (χημειογήρανση).Το ορατό αποτέλεσμα της γήρανσης είναι οι ρυτίδες. Αυτές είναι που καταπολεμούν οι αντιγηραντικές κρέμες... Revitol προϊόντα / Αγορές μέσω internet Η Revitol είναι μια εταιρεία που προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για την φροντίδα του προσώπου της γυναίκας. Η μεγάλη απήχηση που έχει σε όλο τον κόσμο έχει αρχίσει και φτάνει στην Ελλάδα. Όλο και περισσότερες γυναίκες εμπιστεύονται τις κρέμες της Revitol και οι λόγοι είναι απλοί: Η Revitol διαθέτει προϊόντα  πολύ υψηλής ποιότητας που τα διαθέτει σε συγκριτικά χαμηλά τιμές ( και με διάφορες προσφορές) από την επίσημη ιστοσελίδα της. Όπως καταλάβατε η εποχή του ίντερνετ και του online-shopping είναι εδώ. Στο εξωτερικό βέβαια ζει και βασιλεύει χρόνια, αλλά στην Ελλάδα  έπρεπε η οικονομική κρίση να μας χτυπήσει την πόρτα για να στραφούμε σε άλλες λύσεις αγορών ευνοϊκότερες για το πορτοφόλι μας. Ειδικά η κρέμα αντιγήρανσης της Revitol πρόκειται για το best seller της , αφού τα αποτελέσματα που έχει, σύμφωνα με τους δερματολόγους, είναι κορυφαία... Revitol Anti Aging / Τιμή Η τιμή της Revitol Anti Aging εξαρτάται από το πακέτο που θα επιλέξετε. Αυτή την στιγμή υπάρχει προσφορά για αγόρα 2 πακέτων και σας δίνουν 1 ακόμα δωρεάν. Όλες οι παραγγελίες που θα κάνετε έρχονται άμεσα στο σπίτι σας εύκολα και ξεκούραστα..

Πατήστε εδώ για να επισκευθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της Revitol και διαλέξτε τα προϊόντα της αρεσκείας σας, συνδυάζοντας υψηλότατη ποιότητα σε ανταγωνιστικές τιμές.

One Response

  1. Sotiriagoulopoulou May 15, 2012

Leave a Reply